The Juliet Letters med Kira Skov & Copenhagen Philharmonic String Quartet

The Juliet Letters er oprindeligt et album af Elvis Costello og The Brodsky Quartet fra 1993. Elvis Costello siger selv, at det ”en række sange for strygekvartet og vokal, og det har en titel. Det er lidt anderledes. Det er ikke en rockopera. Det er noget nyt”.

20. august 2020

Kl: 22:00

Glassalen

The Juliet Letters blev opført sidste år i forbindelse med Copenhagen Opera Festival – også med Kira Skov i front – og det blev en kæmpe succes, som nu gentages i Tivoli – også i samarbejde med Copenhagen Opera Festival.

Teksterne er en række imaginære breve sendt til en imaginær modtager, Juliet Capulet, fra Shakespeares Romeo og Julie.

Musikken spilles her af en kvartet bestående at musikere fra Copenhagen Phil. Copenhagen Philharmonic String Quartet har spillet sammen i flere forskellige konstellationer i løbet af de sidste par år, f.eks. i forbindelse med opsætningen af La bohème på Østre Gasværk og til en koncert på Nationalmuseet i forbindelse med deres store Tysklandsudstilling i februar, som blev kurateret af Hammer & Cilius og sendt live i radioen. Senere på året kan man også opleve kvartetten i Berlin som en del af Berliner Filharmonikernes kammermusik-serie.

Medvirkende: Kira Skov, vokal, Copenhagen Philharmonic String Quartet: Kirstine Futtrup, Maria Rabenberg, violin, violin, Eva Katrine Dalsgaard, bratsch, Theodor Lyngstad, cello

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Elvis Costello: The Juliet Letters (tekst: Declan MacManus)