Patricia Petibon & Susan Manoff

Det er altid en særlig oplevelse, når Patricia Petibon er på scenen; hun nøjes ikke med at synge blændende virtuost, men formår som få andre at kommunikere musik ud over rampen med alle midler.

18. august 2020

Kl: 20:00

Glassalen

Patricia Petibon præsenterer musik fra sit nye album, der hedder “L’amour, la mort, la mer” og er en personlig fortælling om sorg, rejse og ensomhed. Musikken er valgt ud fra den vinkel, og Petibon bevæger sig ubesværet fra et register til et andet og mellem forskellige sprog og stilarter. Albummet er blevet rost verden over, og senest
er hun blevet nomineret til prisen som ”Årets sangerinde” af Opus Klassik

Hun sætter musik sammen på en helt personlig måde: Den ukendte Jean Cras sættes sammen med John Lennon. Den klassiske Fauré med moderne Escaich, spanske Granados med bretonske Tiersen. Og samlet set ender det med at blive Patricia Petibons helt egen lyd! Hendes samarbejde med pianisten Susan Manoff viser med al ønskelig tydelighed hvor meget god musik, der kommer ud af venskaber – og omvendt.

Medvirkende: Patricia Petibon, sopran, Susan Manoff, klaver

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.