Martin Fröst & Trio con Brio

Den danske succestrio, Trio con Brio, slår sig her sammen med den svenske klarinettist Martin Fröst, der er kendt for sit medrivende spil og en unik og levende sceneoptræden.

20. august 2020

Kl: 20:00

Glassalen

Martin Fröst er kendt som en af de stærkeste eksponenter for klarinetten i dag, bl.a. fordi han konstant fornyr, udfordrer og udvikler den klassiske scene. Hans repertoire strækker sig fra de store klassiske klarinet-værker til nyskrevne klarinet-værker, der også ofte er blevet skrevet specielt til ham.

Trio con Brio havde sit gennembrud i 2002, hvor de vandt den tyske ARD International Music Competition. Trioen fortsatte succesen og vandt flere priser og konkurrencer, kulminerende med Kalichstein-Laredo-Robinson International Trio Award i 2005. En pris der bl.a. gav dem en række koncertengagementer i USA – og siden da har de betrådt de mest prestigefulde sale i verden, bl.a. Carnegie Hall i New York og Kennedy Center i Washington, hvorefter The Washington Post skrev: ”De strålende beretninger er sande. Trio con Brio Copenhagen har tydeligvis et tårnhøjt niveau på dagens musikscene”, mens The Gramophone simpelthen slår fast: ”En af de bedste opførelser af kammermusik, jeg har oplevet.”

Medvirkende: Martin Fröst, klarinet, Trio con Brio: Soo-Jin Hong, violin, Soo-Kyung Hong, cello, Jens Elvekjær, klaver

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Debussy: ’Première rhapsodie’ for klarinet og klaver
Bartók: Konstraster, op. BB116
Messiaen: Quatuor pour la fin du temps