Mames Babegenush

Autentisk østeuropæisk folkemusik møder nordiske lydbilleder.

17. august 2020

Kl: 22:00

Glassalen

Danske Mames Babegenush har de seneste 15 år spillet over hele verden med deres klezmermusik. De har bla. spillet i Carnegie Hall i New York, Festspillene i Bergen og Schleswig-Holstein Musik Festival. Herhjemme har de samarbejdet med Copenhagen Opera Festival, hvor de fortolkede opera gennem folkemusikkens øre sammen med bl.a. Gitta Maria Sjöberg og Henrik Goldschmidt.

De tager lytteren med ind i et univers, hvor autentisk østeuropæisk folkemusik bliver fortolket gennem nordiske og impressionistiske lydbilleder. På deres femte og seneste album “Mames Babegenush with Strings”, har de fået selskab af en den nordiske strygekvartet LiveStrings.

Mames Babegenush beskriver sig selv som et liveband, og selvom musikken naturligvis er skrevet og komponeret på forhånd, så finder den først sin endelige form, når den bliver fremført for et publikum. Det er især tilfældet på ”Mames Babegenush with Strings”, som er optaget foran et live publikum. Det er med til at give albummet en autenticitet og en nerve, som er svær at opnå i et studie.

Inspirationen til ”Mames Babegenush with Strings” er fundet i østeuropæisk folkemusik og i klassisk musik fra Norden. Albummet er derfor en eklektisk blanding af traditionelle østeuropæiske folkesange og bandets egne numre, som har en markant mere nordisk lyd. Det giver et album, som kan rumme alt fra lyden af nordisk vintermelankoli til den ekstatiske og umiddelbare danselykke ved et østeuropæisk bryllup.

Medvirkende: Emil Goldschmidt, klarinet, Nicolai Kornerup, akkordeon, Andreas Møllerhøj, kontrabas, Bo Rande, flygelhorn, Lukas Rande, saxofoner, Morten Ærø, Percussion og cymbalom

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.