Lisa Nilsson – Kvinnan Som Är Jag

En forestilling med musik, dans, storytelling og humor

Fra 5. marts 2020 - 7. marts 2020

Glassalen

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Det format tager hun nu med til Glassalen i Tivoli, hvor hendes mange danske fans får mulighed for at opleve hende på en ny måde.

Lisa Nilsson er aktuel med Kvinnan Som Är Jag, en forestilling, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang, det hele startede, til nu. Blandt andet gør hun op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Forestillingen - som er instrueret af Anna Ståhl - er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Sveriges største dagblad DN skriver bl.a. om forestillingen: "I krogshowet Kvinnan Som Är Jag viser Lisa Nilsson, at hun har en stand-up komikers timing og en soulsangerindes røst."

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album Himlen Runt Hörnet. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Hella Joof-film En kort, en lang. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm Gud Taler Ud.

Se video

Oplev Lisa Nilsson i Glassalen

Praktisk information

Dit forestillingsbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
I perioden fra den 5. marts til den 7. marts er Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende indgang til Tivoli og Glassalen via. hovedindgangen på Vesterbrogade. I denne periode åbner hovedindgangen en halv time før forestillingsstart.

Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingens varighed kendes ikke endnu.

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33151001. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.


OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård.Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Derudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter. Læs mere her.
Billetter

Standardpriser:
495-625 kr.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstider for Box Office her