Liebeslieder Waltzer

Ved denne koncert kaster et stjernespækket hold sig over Brahms’ ultraromantiske og poetiske Liebeslieder Waltzer.

17. august 2020

Kl: 20:00

Glassalen

Med Christiane Karg, Anne-Sofie von Otter, Peter Lodahl og Bo Skovhus på holdet er der sat over til en koncert med fire af verdens fremmeste lied-sangere.

Brahms skrev dansene i 1868, muligvis for at give udtryk for sin ulykkelige forelskelse i Clara Schumann. Hun var komponist og en stor beundrer af Brahms, men samtidig uopnåelig, fordi hun var gift med hans bedste ven, Robert Schumann. Resultatet er 18 smukke, vuggende sange for fire sangere og firhændigt klaver.

Efter Brahms’ Liebesliederwalzer byder sangerne på duetter på kryds og tværs. Medmusik af Mendelssohn, Brahms, Schubert og Robert Schumann bliver det en romantisk aften fyldt med de store følelser. Koncerten afsluttes passende med alle fire sangere på scenen i Robert Schumanns Spanisches Liederspiel.

Medvirkende: Christiane Karg, sopran, Anne-Sofie von Otter, mezzosopran, Peter Lodahl, tenor, Bo Skovhus, baryton, Malcolm Martineau, klaver og Marianna Shirinyan, klaver.

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Brahms: Liebesliederwalzer, op. 52

Brahms: ‘Die Schwestern’, op. 61 nr. 1
Mendelssohn: ‘Gruß’, op. 63 nr. 3 og ‘Maiglöckchen und die Blümelein’, op. 63 nr. 6
Brahms: ‘Wie rafft’ ich mich auf in der Nacht’, op. 32 nr. 1 og ‘Wie bist du, meine Königin’, op. 32 nr. 9
Schubert: ‘Die Sterne’, op. 96 nr. 1; ‘Mignon. 1. Weise’ og ‘An Silvia’, op. 106 nr. 4
Robert Schumann: ‘Er und Sie’, op. 78; ‘Liebhabers Ständchen’, op. 34 nr. 2; ‘Unterm Fenster’, op. 34 nr. 3 og ’Spanisches Liederspiel’, op. 74