Leonidas Kavakos & Enrico Pace

Enrico Pace og Leonidas Kavakos har et mangeårigt tæt samarbejde. De to har turneret sammen i hele verden – fra Carnegie Hall i New York til Shanghai og Beijing ¬– og de har bl.a. indspillet alle Beethovens 10 violinsonater for plademærket Decca.

21. august 2020

Kl: 17:00

Glassalen

New York Times skrev om udgivelsen i december 2013: ”Det er det afsøgende musikerskab, som han (Kavakos) og den fremragende pianist Enrico Pace bidrager med, der gør rejsen så spændende. Konversationen, argumenterne og flirten mellem violinen og klaveret, som Beethoven har indskrevet i disse sonater, bliver her frembragt med stor ånd og upåklagelig smag.”

I 2017 modtog violinisten Leonidas Kavakos en af verdens fornemste hæderspriser inden for musikkens verden, den danske Sonning-pris. Kavakos udtalte dengang, at en koncert for ham altid er som en bjergbestigning. I år igennem bestiger Kavakos dermed adskillige af bjerge over hele verden. Ikke mindst Beethovens violinsonater, som han allerede tilbage i 2012 indspillede for Decca netop med pianisten Enrico Pace, hans kammermusikpartner – og dermed bjergbestigerkollega – også ved koncerten i Tivoli.

Medvirkende: Leonidas Kavakos, violin, Enrico Pace, klaver

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Beethoven: Sonate nr. 7 & 10