Juleoratoriet - AFLYST

Bachs Juleoratorium - med oplæsning af Juleevangeliet

Fra 16. december 2020 - 17. december 2020

Tivolis Koncertsal

Som følge af myndighedernes skærpede restriktioner, er koncerterne desværre aflyst. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

JULEORATORIET – Tivoli Copenhagen Phil, Københavns Drengekor og Thure Lindhardt byder julen velkommen

Bachs traditionsrige Juleoratorium er ikke helt, som det plejer, når Tivoli Copenhagen Phil går sammen med Københavns Drengekor for at sprede den helt rette julestemning. For med på scenen er også Thure Lindhardt, der fortæller Juleevangeliet undervejs.

Thure Lindhardt og Tivolis eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil, går i december på scenen i Tivolis Koncertsal med alle drengene i matrostøj fra Københavns Drengekor samt fire fremtrædende solister for at præsentere Bachs eventyrlige Juleoratorium. Sammen synger de julen ind med et fyrværkeri af jublende kor, alvorlige salmer samt flotte og gribende arier.

Og det bliver ikke meget mere julet end netop Bachs Juleoratorium, der for mange et åndehul i decembers travlhed. Bach fortæller her historien om Jesu fødsel med drama, inderlighed og en eminent sans for at udnytte hele spektret af medvirkende. Fra intime satser med blot et instrument og en enkelt solist, til det helt store udtræk med fuldt kor og orkester.

Tivoli Copenhagen Phil. Dirigent: Carsten Seyer-Hansen. Solister: Cassandra Lemoine (sopran), Sophie Haagen (mezzo), Conny Thimander (tenor), Johannes Weisser (baryton). Fortæller: Thure Lindhardt. Københavns Drengekor.

Koncerter i Salene

Din koncertbillet gælder som en pladsreservation og giver adgang til Haven på dagen. Derfor behøver du ikke at reservere plads.

Når du er til koncerter i Salene, skal du af sikkerhedsmæssige årsager huske at:

  • Bruge mundbind, når du ikke sidder ned 
  • Blive siddende på din plads
  • Gangarealet må kun benyttes til og fra toilettet – ikke til ophold
  • Gå kun én pr. gruppe på toilettet ad gangen
  • Det desværre er slut med at synge eller danse

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kontrollørerne i området.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om vores tiltag her

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal