Det Store Juleshow - AFLYST

MED BURHAN G OG DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

Fra 21. december 2020 - 22. december 2020

Tivolis Koncertsal

Som følge af myndighedernes skærpede restriktioner, er koncerterne desværre aflyst. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Sidste år blev Det Store Juleshow med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester en mindeværdig succes – i år er der for alvor lagt i kakkelovnen til en ny familietradition.
I en tid hvor vi er sammen hver for sig, er hjerternes fest et beroligende lys for enden af tunnelen. Traditionen tro inviterer Burhan G til Det Store Juleshow 2020 og akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, kan du lade julefreden sænke sig i selskab med fortryllende julestemning, og dem du holder af.
"Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender Tinkas Juleeventyr, og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende. Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han inviterer dig og dine kære ind i varmen.
Glæd dig til en mindeværdig aften, hvor en ny familietradition tager form, og du igen kan holde om og holde af.

En koncertbillet giver adgang til Tivoli på den pågældende dato i hele Tivolis åbningstid uden yderligere reservation af indgang.

Koncerter i Salene

Din koncertbillet gælder som en pladsreservation og giver adgang til Haven på dagen. Derfor behøver du ikke at reservere plads.

Når du er til koncerter i Salene, skal du af sikkerhedsmæssige årsager huske at:

  • Bruge mundbind, når du ikke sidder ned 
  • Blive siddende på din plads
  • Gangarealet må kun benyttes til og fra toilettet – ikke til ophold
  • Gå kun én pr. gruppe på toilettet ad gangen
  • Det desværre er slut med at synge eller danse

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kontrollørerne i området.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om vores tiltag her

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal