Anne Sofie von Otter & Den Danske Strygekvartet

Mezzosopran og strygekvartet er måske ikke en af de mest almindelige klassiske konstellationer, men denne konstellation er helt unik og i verdensklasse!

18. august 2020

Kl: 14:00

Glassalen

Anne-Sofie von Otter har allieret sig med en af landets absolut stærkeste kammerensembler, Den Danske Strygekvartet.

Kun ganske få operasangere spænder over et så mangefaceteret repertoire som den svenske mezzosopran Anne Sofie von Otter. Hun debuterede i Basel i 1982, og siden da har hun cementeret sin status som superstjerne i operahuse verden over fra Metropolitan Operaen i New York til Royal Opera House i London og Statsoperaen i Wien.

Von Otters koncertaktivitet har budt på samarbejder med mange af de største orkestre og dirigenter i vor tid. Hun har f.eks. sunget med Berliner Filharmonikerne dirigeret af Sir Simon Rattle, New York Filharmonikerne med Alan Gilbert og Concertgebouw-orkestret dirigeret af David Robertson.

Den Danske Strygekvartet har taget verden med storm! New York Times har beskrevet Den Danske Strygekvartet som “et overflødighedshorn af strygere serveret med ungdommelig energi og sanselige krydderier.” De har en særlig medrivende spillestil, der stråler af stor teknisk kunnen og musisk kvalitet, en enorm glæde ved at spille og en forfriskende tilgang til velkendte klassiske værker. Den Danske Strygekvartet har modtaget et væld af priser og anerkendelser, har turneret over hele verden og har endda været nomineret til en amerikansk Grammy.

Medvirkende: Anne-Sofie von Otter, mezzosopran, Den Danske Strygekvartet: Frederik Øland, violin, Rune Tonsgaard Sørensen, violin, Asbjørn Nørgaard, bratsch, Fredrik Schøyen Sjölin, cello

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Bach: Contrapunctus XIV fra Die Kunst der Fuge
Webern: Strygekvartet, op. 28
Bach: Vor Deinen Thron tret ich hiermit
O tysta ensamhet
Kisti du kom
Polska fra Dorotea
Poul Bjerager Christiansen: Polsk efter Rasmus Storm / Påskedag
Min ros min Lilja - svensk folketone
I ærlige brudefolk - færøsk bryllupssang
I Ærlige Brudefolk / Første Brudestykke
Carl Nielsen: Tit er jeg glad
I Ærlige Brudefolk / Andet Brudestykke
Sting: August Winds