Alina Ibragimova & Cédric Tiberghien

Alina Ibragimova og Cédric Tiberghien har spillet sammen i 15 år – og optræder jævnligt på de helt store scener i Europa og Nordamerika.

19. august 2020

Kl: 20:00

Glassalen

Alina Ibragimova og Cédric Tiberghien mødte hinanden som medlemmer af BBCs talentudviklingsprogram ”New Generation Artists” i 2005. Det udviklede sig til et enestående makkerskab, som har glædet publikum i Carnegie Hall i New York, i Concertgebouw i Amsterdam og ikke mindst i Wigmore Hall i London, hvor de bl.a. har opført alle Beethovens sonater samt en større Mozart-koncertrække.

De har desuden flere albums på samvittigheden, senest en udgivelse fra 2019 med Brahms’ violinsonater. Også denne koncert er planlagt i samarbejde med Hindsgavl Festival.

Medvirkende: Alina Ibragimova, violin, Cédric Tiberghien, klaver

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Mendelssohn: Violinsonate i F-dur
Beethoven: Violinsonate nr. 9, Kreutzersonaten