ONE HUNDRED - A Tribute To Charlie Parker

100 minutes of jazz

22. september 2020

Kl: 19:30

Glassalen

Denne aften er dedikeret til en af jazzens mest beundrede og mytologiske skikkelser, Charlie Parker aka Bird! I år er det 100 år siden Charlie Parker blev født. Det lå aldrig i kortene, at han skulle blive gammel, og han døde allerede som 34-årig. Til gengæld er hans musik udødelig! Miles Davis sagde engang: ”Man kan beskrive jazzens historie med fire ord: Louis Armstrong og Charlie Parker”!
Med sin saxofon og spillestil satte han nye standarder for jazz’en og er fortsat en inspiration for jazzmusikere uanset instrument. Dét vil vi med denne koncert gerne hylde.

Solisterne Christina von Bülow, Jacob Fischer og Benjamin Koppel og Jan Harbeck udgør kernen i aftenens koncert. Miriam Mandipira og Mads Mathias tilføjer aftenen et ekstra pift af vokal. Stærkt akkompagneret af Tivoli Ensemblet: Rasmus Kihlberg, trommer, Ole Skipper, bas, Steen Rasmussen, piano og Mads Kjølby, guitar.
Med kort varsel er Oilly Wallace sprunget til, da Jesper Thilo desværre har måtte aflyse pga. sygdom.
Radiovært fra P8 Jazz, Naya Buric, vil føre publikum gennem aftenen sammen med Frederik Wiedemann, der er underdirektør for Kultur i Tivoli.

Husk at du ved køb af billet også får adgang til Tivoli.

Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Tivolis Glassal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på koncertdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før koncertens start.

Koncertens varighed 
1 time og 40 min.

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Derudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter. Læs mere her.
 
Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.


Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.