NO MORE JACKS - mod nye tider

Efter ti år i selskab med Four Jacks' vidunderlige musik er det tid til forandring for de fire musikalske venner Rossen, Lohmann, Asholt og Heick, og publikum kan glæde sig til et brag af et show, som markerer ti års samarbejde på scenen, - ti års musikalsk venskab.

Fra 12. juni 2019 - 13. juni 2019

Glassalen

”No More Jacks rammer plet og udløser fem funklende Las Vegas stjerner!” (Steen Blendstrup, POV)

Efter ti år i selskab med Four Jacks' vidunderlige musik er det tid til forandring for de fire musikalske venner Rossen, Lohmann, Asholt og Heick, og publikum kan glæde sig til et brag af et show, som markerer ti års samarbejde på scenen, - ti års musikalsk venskab.

”No More Jacks leverer en musikalsk fest, der underholder og henrykker.” . (Morten Buckhøj, Teater & Revy)

Rossen, Lohmann, Heick og Asholt fortsætter der, hvor Four Jacks slap og leger med tanken; Hvad ville de have kastet sig over, hvis de havde forsat samarbejdet? Hvilke store udenlandske hits ville de have udødeliggjort i danske Four Jacksede udgaver? De fire gutters musikalske leg spænder lige fra en børnesang af Halfdan Rasmussen til megahittet “Can´t Take My Eyes Off You“ med Four Seasons, og selvfølgelig runder de også et par af Otto Brandenburg og John Mogensens store hits.

”… da jeg bevæger mig ud af Gamle Scene på Kongens Nytorv, har jeg mest lyst til at se og høre det hele igen. 5 stjerner”(Kristoffer Ditlevsen, Scenekanten)

Der er lagt op til herlige aftener i Glassalen i Tivoli d. 12. og 13. juni 2019.

Praktisk information

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Havens åbningstid.

Åbningstider i Glassalen
Dørene åbnes en halv time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingens varighed kendes endnu ikke.

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter.

Læs mere her.


Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.