Laid Back

Elektroniske poppionerer i Tivoli

23. juni 2019

Kl: 20:00

Plænen

Laid Back fejrer deres 40-års jubilæum ved at tage på turné i Danmark. I den forbindelse kommer de til Sankthans forbi Tivoli, hvor de giver et brag af en midsommerkoncert!
Med et svimlende pladesalg i multimillionklassen og uopslidelige klassikere som Sunshine Reggae, White Horse og Bakerman kan Laid Back i år se tilbage på 40 år med store succeser. Men den stilskabende popduo ser hellere fremad end tilbage, og det betyder at deres frugtbare samarbejde netop har udmundet i albummet Healing Feeling. Singlen Give It Free er et chillet og groovy track rig på døsige sommervibes. Sangen er en tilbagelænet solskinshymne, der er skåret efter klassisk og tidløst Laid Back-snit.
Gennem årene har Laid Back været inspirationskilde for en række af de største navne på den internationale musikscene - duoens sange er samplet af sværvægtere som Justin Timberlake, The Black Eyed Peas og Snoop Dogg. Duoen, som består af makkerparret Tim Stahl og John Guldberg, fik den ærefulde pionerprisen, da kritikerprisen Steppeulven tidligere i år blev uddelt.