Det Store Juleshow med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester

Kom i julestemning med Burhan G

Fra 9. december 2019 - 16. december 2019

Tivolis Koncertsal

I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender Tinkas Juleeventyr. Titelmelodien Tinka indtog hurtigt positionen som årets julehit i både 2017 og 2018, og blev endda så populær at flere fans begyndte at efterlyse sangen til Burhans sommerkoncerter. Dengang var Tinka ikke på setlisten, men nu er bønnen hørt. Kom med til Det Store Juleshow med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester.

I december 2019 inviterer Burhan G til julekoncerter over hele landet med et af Danmarks mest anerkendte symfoniorkestre, hvor man kan glæde sig til høre nyfortolkninger af de gamle juleklassikere såvel som Burhans hitsingler Jeg I Live, Din For Evigt, Kalder Mig Hjem og selvfølgelig julehittet Tinka. Det er ikke første gang at Burhan kaster sig over sang med bjældeklang og juletemaer: ”Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesangene med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg får lov at synge både Tinka og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.

I mere end 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære live shows, og julekoncerterne med et 30 mands stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.

Se video

Billetten giver adgang til Jul i Tivoli

Kom i julestemning i Tivolis Koncertsal. I mere end 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære live shows, og denne julekoncert med et 30 mands stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.

9. og 16. december 2019
Billetter fra 325 til 495 kr.

Køb billetter

Praktisk information

Spillested
Tivolis Koncertsal

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på koncertdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før koncertstart.

Koncertens varighed
Koncertens varighed kendes endnu ikke.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden koncerten . Der er også rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden koncerten.

Læs mere her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.