Rasmus Klump

På Tivoli Musikskoles Rasmus Klump-hold for 2-årige går børn og forældre på eventyr i musikken og udforsker den gennem musikpædagogiske lege og aktiviteter. 

Rasmus Klump-hold for 2-årige udbydes både som et kort forløb* og for en hel sæson.
 
På Rasmus Klump-holdene stimulerer vi sanserne, når vi sammen, børn og voksne, trygt begiver os ind i musikkens univers. På den måde skaber vi relationer, styrker fantasien, følelserne, kroppen og sproget. Vi synger og danser, laver fagtesange og bevæger os til musikken. Undervisningens fundament er barnets krop og stemme, indimellem inddrager vi også rasleæg, trommer, ærteposer, faldskærm og meget mere som understøtter og udvikler barnets motorik og udvikling.

Børn deltager på forskellige planer; nogle er meget aktive og vil gerne være medbestemmende i undervisningen, andre er mere generte og har det bedst på mors eller fars arm. 

Det bedste den voksne kan gøre er at deltage aktivt og vise sin glæde ved musikken. Så får barnet en givende musikalsk oplevelse og gennem bevægelse og leg med mor eller far udvikler de sig både musikalsk, motorisk, sprogligt og socialt. 

Der vil være et fokus på kropslig bevægelse i undervisningen. Børn lærer bedst hvis kroppen er med i læreprocessen, og derfor har vi også i Tivoli Musikskole et fokus på at integrere kroppen i vores undervisning.  

Undervisningen er med til at udvikle og skabe viden og begejstring for musikken, og samtidig bliver I inspireret til spændende musik- og rytmelege, som I kan tage med hjem. 

Igennem forløbet opbygger vi et repertoire, hvor børn og forældre oplever en progression i undervisningen og egen musikalske kunnen. Efter forløbet er dit barn således rustet til at fortsætte på et Rasmus Klump-hold for 3 til 4 år i Tivoli Musikskole. 
 Tilmeldingen gælder ét barn og én voksen; fx forælder eller bedsteforælder. Barnet kan i undervisningen ledsages af forskellige voksne fra gang til gang.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at tilbyde ophold til søskende eller andre i undervisningslokalet.

Kort forløb for 2-årige

Undervisningslængde: 50 minutter om ugen
Holdstørrelse: ca. 12 elever + én voksen pr. elev
Pris: 2.185 kroner fordelt på to rater*
Antal lektioner: minimum 16 lektioner*
Periode: Primo maj 2020 til medio oktober 2020*

Tilmeld

 

* Vi tager forbehold for ændring af perioden samt antallet af undervisningsgange, pris og antallet af rater som følge af COVID-19 situationen.

Langt forløb for 2-årige

Undervisningslængde: 50 minutter om ugen i skoleåret 2020-21
Holdstørrelse: ca. 12 elever + én voksen pr. elev
Pris: 4.885 kroner fordelt på 5 rater
Antal lektioner: minimum 33 lektioner
Periode: medio august 2020 til ultimo juni 2021
 

Tilmeld