Minibjørne

På Tivoli Musikskoles Minibjørne-hold for 5-årige går børnene på eventyr i musikken, og udforsker den gennem musikpædagogiske lege og aktiviteter.  

Dette hold er uden forældre, og børnene skal nu til at lære at gå til musik uden mor eller far. Derfor vil der være fokus på at børnene bliver trygge ved hinanden, så vi kan skabe et trygt musikalsk fællesskab, og at de lærer hvordan man agere i rammerne for musikundervisning. Dette vil vi gøre gennem musikalske aktiviteter som sanglege, bevægelseslege, sammenspil m.m.   

I undervisningen arbejdes der med de musikalske grundelementer: rytmelære, puls, melodi og dynamik, og med en begyndende bevidstgørelse af de musikalske elementer.  

Vi vil spille på mange forskellige instrumenter som passer til aldersgruppens motorik f.eks. xylofoner, trommer, klokkespil, kazoo m.fl. og øve os på hvad det vil sige at spille sammen.  

Der vil være et fokus på kropslig bevægelse i undervisningen. Børn lærer bedst hvis kroppen er med i læreprocessen, og derfor har vi i Tivoli Musikskole et fokus på at integrere kroppen i vores undervisning - lige meget om det er dans, sang, musiklytning eller sammenspil.  Igennem forløbet opbygger vi et repertoire, hvor børnene vil opleve en progression i undervisningen, og egen musikalsk kunnen. Efter dette forløb er dit barn således rustet til at fortsætte på Bjørneunger I i Tivoli Musikskole.

Minibjørne - kort forløb

Undervisningslængde: 50 minutter om ugen
Holdstørrelse: ca. 12 elever pr. hold
Pris: 2.185 kroner fordelt på to rater*
Antal lektioner: minimum 16 lektioner*
Periode: Primo maj 2020 til medio oktober 2020*

Tilmeld

* Vi tager forbehold for ændring af perioden samt antallet af undervisningsgange, pris og antallet af rater som følge af COVID-19 situationen.