Korte forløb

På Tivoli Musikskole udvikler vi hele tiden nye undervisningstilbud.

Nyeste skud på stammen er vores korte undervisningsforløb; På et kort forløb arbejder Tivoli Musikskoles undervisere med et tilrettelagt program, så man over 12 undervisningsgange oplever at opbygge et repertoire, udvikle sin musikalitet og få et indblik i musikkens verden og fællesskab.

Vi har nu åbent for tilmelding for forløb med holdstart i januar 2020.

Stomp

I Stomp udforsker vi musikken og arbejder med puls, rytme og groove – for musik og sammenspil er nemlig meget mere end trommer og trompeter!
Stomp er for 10-16 årige, og på holdet er både nybegyndere og øvede. Stomp er nemlig bygget op af musikalske lag, så alle udfordres når vi spiller sammen.
Body percussion, boomwhackers, slagtøj og hvad, vi finder i lokalet, kommer i spil, når vi laver Stomp-shows. 

stomp

Rasmus Klump-hold

På Rasmus Klump-hold for 3-5 årige går børn og deres forældre på eventyr i musikken og udforsker den gennem musikpædagogiske lege og aktiviteter.
Alle sanser stimuleres, når vi gennem sange, lege og Rasmus Klump-fortællinger begiver os ind i musikkens univers.
Over 12 undervisningsgange arbejder vi med musikkens grundelementer gennem krop og stemme og styrker forståelsen af puls, rytmer, melodi og dynamik.
Børnenes nysgerrighed og naturlige musikalitet er drivkraften i undervisningen og ’deres voksne’ er med og bliver inspireret til spændende musik- og rytmelege, I kan tage med hjem. 

Rasmus Klump-hold

Vi udvikler og optimerer løbende vores undervisningstilbud. 
Se, hvilke hold- og instrumentaltilbud vi tilbyder i denne sæson. Der er mulighed for at tilmelde sig en igangværende sæson.

Undervisningstilbud

 

Korte forløb

Vil du vide mere om Tivoli Musikskole kan du læse mere her.

Har du spørgsmål til det praktiske eller lignende, kan du finde svar på det meste under vores FAQ her