tiny_Tivoli_Musikskole_CMYK_SORT

Tivoli Musikskole

Tivoli Musikskole er musikundervisning af høj kvalitet, og bygger på Tivoli-Gardens kultur og traditioner omkring sammenspil og musikalske fællesskaber.

Tivoli Musikskole er ikke en forskole til Tivoli-Garden, men derimod en selvstændig musikskole som er åben for alle, og har egne aktiviteter, undervisning og koncerter, som man kender det fra andre musikskoler.

I Tivoli Musikskole får eleverne glæde af de bedste musiklærere og det professionelle miljø, der findes omkring Tivoli-Garden. Men hvor Tivoli-Garden er en eliteuddannelse med optagelsesprøve, er Tivoli Musikskole stedet, hvor alle kan være med!
Vil du vide mere om Tivoli-Garden og muligheden for at søge optagelse, kan du læse mere om Tivoli-Garden her.

Vi vægter det musikalske fundament højt. Derfor tilbyder vi holdundervisning i elementær musikforståelse på holdet 'Bjørneunger' for de yngste elever. Vi har desuden tromme-hold og stomp for elever i indskolingen og mellemtrinnet samt undervisning i slagtøj og blæseinstrumenter, som kendes fra Tivoli Garden.

Som elev i Tivoli Musikskole får du et personligt adgangskort til Tivoli. Adgangskortet fungerer samtidig som Tivolikort Wild, der også kan bruges til Tivolis forlystelser.

Spil med!

Undervisning

Musikskolen tilbyder undervisning i de samme instrumenter, som man finder i Tivoli-Garden. Det vil sige tværfløjte, piccolofløjte, obo, klarinet, saxofon, fagot, horn, trompet, kornet, basun, tuba og slagtøj.

Derudover tilbyder vi holdundervisning, som tager udgangspunkt i Gardens discipliner, hvor vi blandt andet arbejder med rytmisk forståelse, at bevæge sig i takt og som individ at være en del af et team. I undervisningen vil der også være elementer fra traditionel rytmikundervisning, stomp, sang, spil og bevægelse. Og masser sjov!

Holdundervisningen foregår inddelt efter klassetrin/alder og er tilpasset, så indholdet i undervisningen passer til, og stimulerer elevens udvikling.

Lille_Musikskole_Fabeldyr_2019_RGB

Holdundervisning

Holdundervisning
I Tivoli Musikskole ved vi, hvor vigtigt det er at få et godt og solidt musikalsk fundament. Derfor prioriterer vi holdundervisningen for elever i indskolingsalderen. På vores 0. til 2. klasse-hold – Bjørneunger – får eleverne en elementær musikforståelse og tilegner sig således et grundmusikalsk fundament for deres videre musikalske og menneskelige udvikling. Gennem musikalsk leg åbner vi en verden, der styrker elevernes lydhørhed, selvstændighed og sociale kompetencer. Undervisningen giver eleverne mulighed for at indgå i et musikalsk fællesskab.Et par gange om året får vi musikalske gæster og/eller slår flere hold sammen, så musikken løfter sig endnu mere - og når vi har repertoire til en koncert, optræder vi på én af Tivolis scener.

Undervisningen gør, at eleverne bliver forberedt til det efterfølgende skoleårs undervisning - eksempelvis Bjørneunger II eller instrumentalundervisningen. Undervisningen er også god forberedelse, hvis eleven ønsker at gå til optagelsesprøve i Tivoli-Garden.

På vores Tromme- og Stomp-hold er nøgleordene: musik, rytme, kropslighed, sammenspil, fællesskab og glæde!

Instrumentalundervisning

Instrumentalundervisning
Tivoli Musikskole bygger på den grundtanke, at musik skal spilles sammen med andre. Derfor er instrumentalundervisningen også lagt an på, at eleverne spiller og lærer sammen i timerne.  
Som udgangspunkt foregår instrumentalundervisningen med 2 elever og 1 lærer i 40 minutter. Eleverne spiller for - og sammen med - hinanden og læreren, de lytter aktivt og kommenterer konstruktivt på hinandens spil, modtager undervisning fra læreren. Hjemme forbereder eleven sig som oftest alene, og så er det særligt sjovt at komme til undervisning og spille med de andre. Vi tror på, at denne undervisningsform er mere effektiv og inspirerende end den traditionelle soloundervisning. Vores erfaringer fra Tivoli-Garden og viden fra vores advisory board viser netop, at i musikundervisning er fællesskabet en vigtig ramme om udviklingen, og at det er den samarbejdende læring med fælles refleksion, der flytter læringsprocessen fremad. Musik er noget, vi er fælles om!

Vi justerer jævnligt sammensætningen af holdene, så alle elever får det størst mulige udbytte af undervisningen.

instrumentalundervisning

 

Andre typer undervisning

Andre typer undervisning 
Det er Tivoli Musikskoles store ønske på sigt at udbyde andre og flere typer undervisningsformer. Vi har planer om førskolehold med og uden forældre, sammenspilshold for instrumentalister, harmoniorkester, bigband, drum band, show band, sommerkurser, vinterkurser og alt hvad vores elever ønsker – og hvad vores lokaler tillader. Hvis du har gode ideer, hører vi dem naturligvis gerne.

 Vil du vide mere om Tivoli Musikskoles grundlag og pædagogiske principper, så kan du læse mere her.

 

Elevfordele

Som elev i Tivoli Musikskole får du:

  • Musikundervisning af høj kvalitet
  • Et solidt musikalsk fundament for resten af livet
  • Musikalske fællesskaber, hvor du bliver en del af Tivolis musik- og kulturliv
  • Glæde af de bedste musiklærere og det professionelle miljø, der findes omkring Tivoli-Garden
  • Elevkoncerter
  • Fællestimer
  • Tivoli-fordele
    • Adgangskort til Tivoli med fri adgang til Tivoli og forlystelser + 2 ledsagerkort (fungerer kun som adgangskort og kan ikke bruges til forlystelserne)
  • Og sidst, men ikke mindst - en masse sjov og musik!
Kom indenfor

Åbent hus

En solrig dag i april 2019 slog vi dørene op for musikinteresserede børn og deres forældre, som fik et indblik i livet og undervisningen i Tivoli-Garden og Tivoli Musikskole.

Her kunne man også hilse på musikskolens undervisere, få svar på spørgsmål om undervisningstilbud og hvad Tivoli Musikskole er for en størrelse - og meget andet. Blandt andet var der også mulighed for at se og prøve nogle af de instrumenter, som vi underviser i på Tivoli Musikskole.

Undervisningsstart i august 2019

Tilmelding

Tilmelding til Tivoli Musikskoles undervisning sker elektronisk - Hvis du allerede er klar til at tilmelde dig, kan du gøre det her.

Du bliver ført videre til vores administrationssystem, Speedadmin, hvor vi blandt andet beder om dine kontaktoplysninger.

Der er nu åbnet for tilmelding til den kommende sæson '19/'20 med undervisningsstart i august.

Du kan også kigge dig omkring her på siderne og blive inspireret til at vælge lige netop det hold eller instrument, der passer til dig.

Undervisningstilbud

 

Lille_Tivoli_Musikskole_CMYK_SORT
Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at vide mere om Tivoli Musikskole. Vi kan kontaktes på mail på musikskole@tivoli.dk og på telefon 2223 7435.

Ellers kan du læse mere om Tivoli Musikskole og se de mest stillede spørgsmål her:

 FAQ  Om Tivoli Musikskole 

Vi glæder os til at høre fra dig!

TMS_Forlystelser_02