tiny_Tivoli_Musikskole_CMYK_NEG
Velkommen

Tivoli Musikskole

Tivoli Musikskole er åben for alle, og vi glæder os til at optage musikinteresserede elever fra 0. klasse og op fra sommeren 2019.

Følg med her på siden, som vi opdaterer løbende.

Tivoli Musikskole udspringer af Tivoli-Gardens 175 års lange tradition. Fællesskab og undervisning på højt niveau vægter højt i Tivoli-Garden, og det gør det også i Tivoli Musikskole. Men hvor Tivoli-Garden er en eliteuddannelse med optagelsesprøve og høje krav, er Tivoli Musikskole stedet, hvor alle kan være med!

Lille_Musikskole_Fabeldyr_2019_RGB

Undervisning

Musikskolen tilbyder undervisning i de samme instrumenter, som man finder i Tivoli-Garden. Det vil sige tværfløjte, piccolofløjte, obo, klarinet, saxofon, fagot, horn, trompet, kornet, basun, tuba og slagtøj.

Derudover tilbyder vi holdundervisning, som tager udgangspunkt i Gardens discipliner, hvor vi blandt andet arbejder med rytmisk forståelse, at bevæge sig i takt og som individ at være en del af et team. I undervisningen vil der også være elementer fra traditionel rytmikundervisning, stomp, sang, spil og bevægelse. Og masser sjov!

Holdundervisningen foregår inddelt efter klassetrin og er tilpasset så indholdet i undervisningen passer til, og stimulerer elevens udvikling.

Eksempler på hold:

  • Bjørneunger – Musikundervisning for de mindste klassetrin. Vi arbejder med grundlæggende musikalsk forståelse og bruger kroppen og stemmen som instrument.
  • Stomp og show – For de mellemste klassetrin. Vi arbejder med rytmer og lyde fra slagtøjsinstrumenter, både de traditionelle og de mere kreative – og det ser fedt ud imens!
  • Percussion-/trommehold – For dem, som befinder sig bedst bag et trommesæt eller med rytmeinstrumenter mellem hænderne. Når undervisningen foregår på hold, spiller vi hinanden bedre, og vi spiller sammen – så det gælder om at holde takten.

Detaljerede holdbeskrivelser offentliggøres i løbet af foråret 2019, hvor der også åbnes for tilmelding. 

Vil du spille med?

Tilmelding

Lige nu er musikskolen stadig meget ny, og vi glæder til at kunne åbne for tilmeldinger i løbet af 2019.

Hvis du vil vide mere om musikskolen, så klik her, så får du besked, når vi åbner for tilmeldinger, offentliggør hold typer og meget andet.

Hold mig opdateret 
Lille_Tivoli_Musikskole_CMYK_SORT
Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at vide mere om Tivoli Musikskole.

Du kan få fat i os på mail på musikskole@tivoli.dk og på telefon 2223 7435.

Vi glæder også til at høre fra dig!