tiny_Tivoli_Musikskole_CMYK_SORT

Tivoli Musikskole

Vi ville have elsket at byde jer velkommen til Tivoli Musikskoles sider med mulighed for at tilmelde jer undervisning og meget mere, men desværre må vi beklageligvis fortælle at musikskolen efter første sæson er lukket ned.

Alle har mærket corona-krisens virkninger, og det gælder i høj grad også Tivoli, som er økonomisk hårdt ramt. I går har Tivolis ledelse iværksat en stor sparerunde med blandt andet masseafskedigelser, og det er ikke til at sige, hvornår Tivoli bliver helt sig selv igen.

Dette rammer desværre også Tivoli Musikskole, og vi er utroligt kede af at måtte fortælle jer, at musikskolen er nødt til at lukke ved udgangen af sæsonen.

Det er virkelig trist, for Tivoli Musikskole er et fantastisk projekt, der er godt på vej. Her mod slutningen af skolens første leveår har vi 150 elever og er meget tæt på økonomisk balance, men med Tivolis alvorlige økonomiske situation er direktionen nødt til at skære ind til kerneforretningen og fokusere på de aktiviteter, der giver overskud.

Musikskolen benytter selvfølgelig Tivolis lønkontor, rengøring og al den anden service, og det giver skjulte omkostninger for virksomheden som helhed. Desuden er Musikskolen ved at vokse sig så stor, at lokalekapaciteten i Tivoli-Garden ikke slår til, og da det ambitiøse kulturhusprojekt Tivoli Huset ikke kan gennemføres i den nuværende situation, får kulturlivet i Tivoli ikke de kvadratmeter, der ellers var udsigt til.

Alt dette har gjort, at direktionen ud fra en helhedsbetragtning har valgt, at Tivoli Musikskole må lukke. Det betyder også, at Tivoli må sige farvel – og stor tak – til Musikskolens meget dygtige medarbejdere.

Det er fortsat muligt at kontakte os på musikskole@tivoli.dk

Elever der er tilmeldt indeværende sæson eller undervisning, der skulle være startet i august har fået personlig besked om lukningen.