tiny_Tivoli_Musikskole_CMYK_SORT

Tivoli Musikskole

Tivoli Musikskole er musikundervisning af højkvalitet for alle musik-glade børn og unge.

Tivoli Musikskole er for alle, og har egne aktiviteter, undervisning og koncerter, som man kender det fra andre musikskoler. Men i Tivoli Musikskole får eleverne glæde af de bedste musiklærere og det professionelle miljø, der findes omkring Tivoli-Garden

Vi vægter det musikalske fundament, og Tivoli Musikskole bygger på den grundtanke, at musik skal spilles sammen med andre. Derfor er undervisningen også lagt an på, at eleverne spiller og lærer sammen i timerne. 

Undervisningen i Tivoli Musikskole giver eleverne musikalske og sociale færdigheder - og nye kammerater. Derudover får eleverne kulturel indsigt og udsyn, samt almen dannelse blandt andet gennem adgang til Tivolis mange tilbud.

Som elev i Tivoli Musikskole får du nemlig et personligt adgangskort til Tivoli. Adgangskortet fungerer samtidig som Tivolikort Wild, der også kan bruges til Tivolis forlystelser. Desuden får du to følgerkort, så fx dine forældre kan følge dig i Tivoli. 

I Tivoli Musikskole kan alle være med!

Spil med!

Undervisning

Musikskolen tilbyder undervisning i de samme instrumenter, som man finder i Tivoli-Garden. Det vil sige tværfløjte, piccolofløjte, obo, klarinet, saxofon, fagot, horn, trompet, kornet, basun, tuba og slagtøj.

Derudover tilbyder vi holdundervisning, som henter inspiration fra Gardens discipliner, hvor vi blandt andet arbejder med rytmisk forståelse, at bevæge sig i takt og som individ at være en del af et hold. I undervisningen vil der også være elementer fra traditionel rytmikundervisning, stomp, sang, spil og bevægelse. Og masser sjov!

Holdundervisningen foregår inddelt efter klassetrin/alder og er tilpasset, så indholdet i undervisningen passer til, og stimulerer elevens udvikling.

Lille_Musikskole_Fabeldyr_2019_RGB

Holdundervisning

 

Holdundervisning
I Tivoli Musikskole ved vi, hvor vigtigt det er at få et godt og solidt musikalsk fundament. Derfor prioriterer vi holdundervisningen for elever i førskole- og indskolingsalderen højt. På vores Rasmus Klump- og Bjørneunge-hold får eleverne en elementær musikforståelse og tilegner sig således et grundmusikalsk fundament for deres videre musikalske og menneskelige udvikling. Gennem musikalsk leg åbner vi en verden, der styrker elevernes lydhørhed, selvstændighed og sociale kompetencer. Undervisningen giver eleverne mulighed for at indgå i et musikalsk fællesskab.Et par gange om året får vi musikalske gæster og/eller slår flere hold sammen, så musikken løfter sig endnu mere - og når vi har repertoire til en koncert, optræder vi på musikskolen eller én af Tivolis scener.

Undervisningen gør, at eleverne bliver forberedt til det efterfølgende skoleårs undervisning - eksempelvis Bjørneunger II eller instrumentalundervisningen. Undervisningen er også god forberedelse, hvis eleven ønsker at gå til optagelsesprøve i Tivoli-Garden.

På vores Tromme- og Stomp-hold er nøgleordene: musik, rytme, kropslighed, sammenspil, fællesskab og glæde!

Rasmus Klump for 2-årige Rasmus klump for 3-4 årige MinibjørneBJØRNEUNGER I BJØRNEUNGER II STOMP TROMMEHOLD 

Instrumentalundervisning

 

Instrumentalundervisning
Tivoli Musikskole bygger på den grundtanke, at musik skal spilles sammen med andre. Derfor er instrumentalundervisningen også lagt an på, at eleverne spiller og lærer sammen i timerne.  
Som udgangspunkt foregår instrumentalundervisningen med 2-3 elever og 1 lærer i 40 minutter. Eleverne spiller for - og sammen med - hinanden og læreren, de lytter aktivt og kommenterer konstruktivt på hinandens spil, og modtager undervisning fra læreren. Hjemme forbereder eleven sig som oftest alene, og så er det særligt sjovt at komme til undervisning og spille med de andre. Vi tror på, at denne undervisningsform er mere effektiv og inspirerende end den traditionelle soloundervisning. Vores erfaringer fra Tivoli-Garden og viden fra vores advisory board viser netop, at i musikundervisning er fællesskabet en vigtig ramme om udviklingen, og at det er den samarbejdende læring med fælles refleksion, der flytter læringsprocessen fremad. Musik er noget, vi er fælles om!

Vi justerer jævnligt sammensætningen af holdene, så alle elever får det størst mulige udbytte af undervisningen.

instrumentalundervisning

 

Andre typer undervisning

Andre typer undervisning 
Det er Tivoli Musikskoles store ønske på sigt at udbyde andre og flere typer undervisningsformer. Vi har planer om flere korte undervisningsforløb. Desuden også babyrytmik, sammenspilshold for instrumentalister, harmoniorkester, bigband, drum band, show band, sommerkurser, vinterkurser og alt hvad vores elever ønsker – og hvad vores lokaler tillader. Hvis du har gode ideer, hører vi dem naturligvis gerne.

 

 

 

 

Vil du vide mere om Tivoli Musikskoles grundlag og pædagogiske principper, så kan du læse mere her.

 

Elevfordele

Som elev i Tivoli Musikskole får du:

  • Musikundervisning af høj kvalitet
  • Et solidt musikalsk fundament for resten af livet
  • Musikalske fællesskaber, hvor du bliver en del af Tivolis musik- og kulturliv
  • Glæde af de bedste musiklærere og det professionelle miljø, der findes omkring Tivoli-Garden
  • Elevkoncerter
  • Fællestimer
  • Tivoli-fordele
    • Adgangskort til Tivoli med fri adgang til Tivoli og forlystelser + 2 ledsagerkort (fungerer kun som adgangskort og kan ikke bruges til forlystelserne)
  • Og sidst, men ikke mindst - en masse sjov og musik!
Kom indenfor

Åbent hus

En solrig dag i april 2019 slog vi dørene op for musikinteresserede børn og deres forældre, som fik et indblik i livet og undervisningen i Tivoli-Garden og Tivoli Musikskole.

Her kunne man også hilse på musikskolens undervisere, få svar på spørgsmål om undervisningstilbud og hvad Tivoli Musikskole er for en størrelse - og meget andet. Blandt andet var der også mulighed for at se og prøve nogle af de instrumenter, som vi underviser i på Tivoli Musikskole.

Vi afholder åbent hus i løbet af 2020 - følg med her på siden for dato og tilmelding.

Tilmelding

Tilmelding til Tivoli Musikskoles undervisning sker elektronisk - Hvis du allerede er klar til at tilmelde dig, kan du gøre det her.

Du bliver ført videre til vores administrationssystem, SpeedAdmin, hvor vi blandt andet beder om dine kontaktoplysninger.

Tilmelding til sæson '20-'21 er åben fra 30. marts i år.

Bliv inspireret til at vælge lige netop det hold eller instrument, der passer til dig.

Undervisningstilbud

 

Lille_Tivoli_Musikskole_CMYK_SORT
Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at vide mere om Tivoli Musikskole. Vi kan kontaktes på mail på musikskole@tivoli.dk og på telefon 2223 7435.

Ellers kan du læse mere om Tivoli Musikskole og se de mest stillede spørgsmål her:

 FAQ  Om Tivoli Musikskole 

Vi glæder os til at høre fra dig!

TMS_Forlystelser_02