Hvis du er 7-11 år gammel, kan du søge om optagelse i Tivoli-Garden

Kom med i Tivoli-Garden

Vi optager hvert år lige så mange børn, som vi må sige farvel til - et vil sige cirka 15-20 børn om året.

I Tivoli-Garden har vi børn med meget forskellige sociale og etniske baggrunde – og siden 2015 har vi optaget piger på lige fod med drenge.
Der er altid mange flere ansøgere, end vi har plads til, så det er ikke noget nederlag, hvis du ikke kommer ind. Men det er en fjer i hatten, hvis du gør.


Send ansøgning

Tryk på plusset og læs mere om optagelsesprøven. 

Ved optagelsesprøven finder vi ud af, om du har musik og rytme i kroppen, om du kan marchere, om du kan passe vores uniformer, om du er kvik og fornuftig – og om dine forældre er helt sikre på, at de ved, hvad det vil sige at have et barn i Tivoli-Garden.

Optagelsesprøven varer 10 minutter, og hvis du allerede spiller et instrument, vil vi gerne høre dig spille et lille stykke eller synge en sang.

Download dokumentet Information til nye Tivoli-Gardere for at få mere at vide om, hvad det indebærer at være i Tivoli-Garden. Har du yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på tivoli-garden@tivoli.dk eller tlf. 33 75 04 55.

Optagelsesprøver i 2019 finder sted torsdag d. 6. juni og fredag d. 7. juni. Hvis du efter denne prøve går videre til 2. runde, skal du møde til en ekstra prøve fredag d. 14. juni.

OBS. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 31. maj.

Vil du vide mere om hverdagen som Tivoli-garder og livet i Tivoli-Garden kan du læse mere her.

Tern_TG_6
Tivolis egen elitemusikskole

Vil du være en del af noget stort?

Se videoen, og få et indblik i livet i Tivoli-Garden.