Tivoli fejrer

Kom og vær med til at fejre, når Tivoli åbner dørene på årets traditionsrige mærkedage. Hen over året danner Haven den festlige ramme om Fars Dag, Sankthans, USA og Frankrigs nationaldage, 4th of July og Bastilledag, Allehelgenesaften og Lucia m.fl. – og vi vil allerhelst fejre dem sammen med dig.

Årets store mærkedage bliver endnu mere festlige, når vi mødes og fejrer dem sammen i Tivoli. Nogle af begivenhederne har en lang tradition i Haven, andre får deres debut i år. 

I Tivoli holder vi af at pynte op og skabe oplevelser, vores gæster vil huske længe efter. Derfor samarbejder vi ved hver fejringsdag med de dygtigste kunstnere og leverandører om at skabe den helt rette magi. 

Vil du følge med i Tivolis mærkedage og holde øje med programmerne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. 

Tivoli fejrer

Sankthans

Tivoli byder den lyse tid velkommen med underholdning, fantastisk mad og masser af skøn musik  Oplev bl. a. Sankthans med Annette Heick og Tivoli Ensemblet på Plænen, Københavns Drengekor og Dreamers’ Circus i Tivolis Koncertsal, Midsommervisen med Københavns Drengekor på Plænen og bål på Tivoli Søen.

Tivoli fejrer Sankthans d. 23. juni.

læs mere

2105SanktHansTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

4th of July

USA har til alle tider inspireret, underholdt og begejstret, og i Tivoli fejrer vi 4th of July på ægte amerikansk manér. Glæd dig til to dages overflod af smukke amerikanerbiler, gospelkoncert, vaskeægte Hollywood-stemning og til at møde den tidligere amerikanske ambassadør, Rufus Gifford. Vi runder USAs uafhængighedsdag af med et storslået fyrværkeri i rødt, hvidt og blåt. 

Tivoli fejrer USAs nationaldag (4th of July) d. 3. - 4. juli.

21064thJulyTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

Bastilledagen

Vær med når vi fejrer Frankrig, med alt det gode fra vor nabo i syd. Oplev bl.a. stor petanque-turnering hvor du selv kan deltage, det bedste af fransk gastronomi og vin og meget mere.

Tivoli fejrer Frankrigs nationaldag (Bastilledagen) d. 14. juli.

2106BastilledagenTivoliDK371x472px01
Fejring af

Grønland i Tivoli

Grønland i Tivoli er en to-dages kulturbegivenhed, der afholdes i den smukke Have. I løbet af de to dage får du mulighed for at opleve den moderne grønlandske kultur med fokus på grønlandsk musik og underholdning samt et bodområde med salg af grønlandske kvalitetsvarer. Årets program kommer til at indeholde et kulturelt festfyrværkeri af grønlandske aktiviteter, når Tivoli og Grønland i Tivoli igen byder velkommen.

Tivoli fejrer Grønlands nationaldag d. 31. juli - 1. august.

læs mere

2105Generel_tivoli fejrer_DK371x472px01
Tivoli fejrer

Fødselsdag

Vær med når Tivoli slår portene op til 178 års fødselsdag. Der bydes bl. a. på indslag fra Tivoli-Garden, fødselsdagsfyrværkeri, musik i Koncertsalen, samt meget mere.

Tivoli fejrer fødselsdag d. 15. august.

2105Generel_tivoli fejrer_DK371x472px01
Tivoli fejrer

Allehelgensaften

Tivoli byder indenfor til årets (u) hyggeligste, hyggelige dag. Allehelgensaften byder på en smuk og stemningsfuld Halloween have med masser af oplevelser for både store og små.

Tivoli fejrer Allehelgensaften søndag d. 31. oktober 

 

tern_HIT_stemning
Tivoli fejrer

Luciaaften

Tivolis gæster kan nyde smuk Lucia-sang og andre stemningsfulde melodier, der hører julen til. Luciaoptoget gør ophold flere steder på deres vej igennem Tivoli.

Tivoli viser Luciaoptog d. 13. december.

lucia_tern_tiny