Tivoli fejrer

Kom og vær med til at fejre, når Tivoli åbner dørene på årets traditionsrige mærkedage. Hen over året danner Haven den festlige ramme om Fars Dag, Sankthans, USA og Frankrigs nationaldage, 4th of July og Bastilledag, Allehelgenesaften og Lucia m.fl. – og vi vil allerhelst fejre dem sammen med dig.

Årets store mærkedage bliver endnu mere festlige, når vi mødes og fejrer dem sammen i Tivoli. Nogle af begivenhederne har en lang tradition i Haven, andre får deres debut i år. 

I Tivoli holder vi af at pynte op og skabe oplevelser, vores gæster vil huske længe efter. Derfor samarbejder vi ved hver fejringsdag med de dygtigste kunstnere og leverandører om at skabe den helt rette magi. 

Vil du følge med i Tivolis mærkedage og holde øje med programmerne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tivoli fejrer

Allehelgensaften

Tivoli byder indenfor til årets (u) hyggeligste, hyggelige dag. Allehelgensaften byder på en smuk og stemningsfuld Halloween have med masser af oplevelser for både store og små.

Tivoli fejrer Allehelgensaften søndag d. 31. oktober 

 

tern_HIT_stemning
Tivoli fejrer

Luciaaften

Lucia er en af årets smukkeste traditioner, og Tivolis Luciaoptog lyser bogstaveligt op i vintermørket, når mere end 100 piger fra pige- og ungdomskor synger Luciasang og stemningsfulde julemelodier på deres vej gennem Haven. Luciaoptoget begynder og slutter ved Tik Tak i Tivoli, og undervejs gør det ophold flere steder i Haven. Blandt nisser, gran og velduftende boder, er det svært ikke at komme i det dejligste julehumør.  

Luciaoptoget går mandag den 13. december kl. 17.30

lucia_tern_tiny