Ledelsen

PETER-BO-BENDIXEN-ny
Balletchef Peter Bo Bendixen

Optaget på Den kgl. Ballets elevskole 1974. Danser i Den Kgl. Ballet 1983-2005. Udnævnt til solodanser i 1993. I 1986-89 danset i Hamburg Ballett. I 1997-2007 kunstnerisk leder af ”Principals and Soloists of The Royal Danish Ballet”, der optrådte over hele verden, som ambassadører for Den kgl. Ballet. I 2006 udnævnt til balletchef i Tivoli med ansvar for Tivoli Balletteater og internationale balletgæstespil i Koncertsalen. Har på Pantomimeteatret iscenesat en række værker af August Bournonville. I 2012 koreografdebut med helaftensballetten "Nøddeknækkeren" i Tivolis Koncertsal.

Produktionsholdet

KITT-HOUEN-ny
Skræddersalsleder Kitt Houen

Uddannet dekoratør/stylist. Ansat på Skræddersalen på Pantomimeteatret siden 1988, skræddersalsleder siden 2001. Kostumeansvarlig på diverse Tivoli-projekter, bl.a. Halloween og Jul i Tivoli. Desuden arbejdet på Nørrebros Teater, DR og Det Kgl. Teater.

PER-LUNDSGAARD-ny
Viceballetmester Per Lundsgaard

Uddannet danser på Det Fynske Balletakademi. Ansat som danser i Tivoli Balletteater siden 2000. Viceballetmester siden 2008. Koreograf på en række moderne danseforestillinger på Pantomimeteatret. I en årrække undervisning på Det Danske Musical Akademi i Fredericia.

TORI-COOPER-ny
Instruktør og underviser Tori Cooper

Født 1978. Uddannelse: Northern Ballet School, Manchester, England. Ansat i Tivoli Balletteater siden 2001. Desuden danset i Ballet Ireland, Den Kgl. Opera, København, og på forskellige danske teaterproduktioner.

 
CECILIE-BARKHOLT-ny
Forestillingsleder Cecilie Barkholt

Uddannet BA i dramaturgi. Arbejdet på bl.a. Fredericia Teater, Aarhus Teater og i Tivolis teaterproduktioner.
Ansat i Tivoli Ballet Teater siden 2017.