the-same-boat

august 2021

Zirkus – S.O.S.iety - We are all in the same boat

Spektakulært 1920’er show i Glassalen.

6. august

Kl: 20:00

Glassalen

Køb billet

Med et swing-orkester bestående af 14 musikere samt en håndfuld dansere og artister inviterer kunstnerkollektivet Zirkus den 26. februar publikum ombord på luksuslineren ”S.O.S.iety” til en musikalsk totaloplevelse i Glassalen i Tivoli.

Med deres intense og medrivende energi inviterer Zirkus ombord på et buldrende dampskib af fest og farver, og tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere – til dengang hvor champagnen flød i stride strømme, mens byens borgerskab og bohémer dansede til den swingende jazzmusik.

Forestillingen er en unik blanding af koncert, kabaret og teater. Al musikken er nyskrevet af Zirkus og tager sit udspring i 20’erne og 30’ernes energiske jazzunivers med et moderne twist.

Bemærk at showet foregår på engelsk.

Bemærk at showet foregår på engelsk

Join the party, join the zirkus

"TV-serier som Babylon Berlin har kronede dage og fået folk til at spærre øjnene op for 1920’erne og 30’ernes spektakulære swingmusik og kabaret. Med masser af kulisser, kostumer og små performances tager vi folk med på en rejse tilbage til samme dekadente univers af vild dans og brølende swingmusik – lige fra det øjeblik de træder ind ad døren"

I front for Zirkus står Nijas Ørnbak Fjeldmose, der udover sin rolle på scenen, som den karismatiske kunstner Jean Jacquel Le Mage også skriver både tekst og musik - en ret stor opgave, når man har et 14-mands orkester. Han mærker i øjeblikket, at hele Zirkus' koncept rammer lige ned i tidens trend.

Praktisk information

Dit showbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingens varighed kendes ikke endnu.

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33151001. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.


OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård.Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Derudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter. Læs mere her.
Billetter

Stadardpriser:
295 - 375 kr.

Dette arrangement er blevet flyttet grundet COVID-19.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstider for Box Office her