Tivolis Koncertsal

Fra 17. august 2021

Køb souvenirprogram Vælg pladser

Empty

Alvin Ailey American Dance Theater

Det internationalt hæderkronede dansekompagni Alvin Ailey American Dance Theater vender tilbage til Tivolis Koncertsal.

Fra 17. august - 21. august

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Det er en stolt Tivoli-tradition, når vi byder velkommen til en uge i dansens tegn med Alvin Ailey American Dance Theater. Relationen med kompagniet går mange år tilbage, og det er ikke mindst gennem det lange og nære venskab med kompagniet, at Tivoli har slået sit navn fast som dansens have. 

Alvin Ailey American Dance Theater er kendt for at mikse dansens forskellige stilarter. Repertoiret spænder fra streetdance, afrikansk inspireret dans til den klassiske ballets elegante linjer og spring. Smukke intense, sensuelle, dramatiske og stærke musikalske danseforestillinger. Gæstespillet i 2021 består af to forskellige programmer: Ailey Live Music der akkompagneres af Tivolis Big Band og Ailey Classics der blandt andet byder på gensyn med et af kompagniets hovedværker Revelations.

Det er 18. gang Alvin Ailey American Dance Theater gæster Tivoli. Ved kompagniets seneste besøg i 2019 skrev Politiken: ”Der kan stråle så meget glæde fra en scene, at det er lige til at tude over. Det er Alvin Ailey-kompagniet garant for at kunne levere. Salen bølger af begejstring.”

Bliv en del af dansefesten, når Alvin Ailey American Dance Theater vender tilbage til Tivolis Koncertsal fra 17. august 2021.

Gæstespillet er flyttet fra efteråret 2020 pga. Covid-19.
Alle berørte gæster vil blive kontaktet direkte vedr. refundering og mulighed for ombytning til den nye periode.

Da kompagniet gæstede Tivoli i 2019 skrev anmelderne:

★★★★★ BØRSEN
”Alvin Ailey American Dance Theater er ballettens svar på sort kaviar. Kors, hvor er det her lækkert, hvor er det elegant og hvor er det alt for sjældent, at man får lov at opleve noget, der i samme grad fryder og forfrisker den kunstneriske gane."

★★★★★ BERLINGSKE
”Lige meget hvor mange gange man har set Alvin Aileys ikoniske mesterværk bliver man ramt lige i hjertekulen. 'Revelations' blev danset med både dyb inderlighed, forrygende energi og smittende livsglæde"

★★★★★★ FREDERIKSBORG AMTS AVIS
”Begejstringen er ubetinget fra både scene og sal." 

★★★★★ GREGERSDH.DK
”En fest! På én gang jordbunden og himmelråbende. Rock my soul. 'Revelations' er titlen, og det betyder så meget som åbenbaringer, og det ord kan du tage med hjem i lommen og hænge op i glas og ramme på dine øjenhinder - åbenbaringer af fest, et flimrende show af livsglæde, en hvirvel af damer og herrer i overstadig danseglæde"


Program

Gæstespillet i 2021 består af to forskellige programmer: Ailey Live Music der akkompagneres af Tivolis Big Band og Ailey Classics der blandt andet byder på et af kompagniets hovedværker Revelations. Det fulde program offentliggøres i efteråret 2020.

praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Tivolis Koncertsal
Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før forestillingens start.

Forventet varighed
Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 10 år.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.
 
Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

 

Forudbestil programmet

Forudbestil programmet der er fyldt med baggrundsmateriale og flotte fotos mv. Programmet udleveres på spilledagen, og kan tages med hjem som et minde fra forestillingen. Klik hér for at forudbestille, så sender vi også en onlineversion umiddelbart inden dit besøg.


OVERSIGT OVER AKTUELLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Spilletider og billetter

Spilleperiode
17. august - 21. august 2021

Spilletider
Onsdag til fredag kl. 19.30
Lørdag kl. 14.30 og 19.30

Standardpriser
295 - 825 kr.

Unge under 25 år.
225 - 755 kr.

Priserne er inkl. gebyr.
Der tilbydes desuden rabat til grupper på min. 10 personer

Køb billetter online

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V. 
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her
Handelsbetingelser og byttepolitik

Dette arrangement skulle have spillet i efteråret 2020, men blev flyttet grundet COVID-19.