Robin Hood

Ta' en tur i Glassalen og oplev det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige

Fra 9. oktober - 24. oktober

Glassalen

Køb billet

Gå ikke glip af efterårsferiens magiske musical i Glassalen 2021: Ta' børnene med i Tivoli og oplev det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, fortalt på en måde, ingen har oplevet før.

Eventyrteatrets nye familiemusical er fyldt med sjov, spænding, skæve eksistenser, skønne sange, forrygende fægtekampe og fortryllende magi:

Handling
Da den unge Robin af Locksley vender hjem fra korstogene, er England i kaos: Prins John har allieret sig med en troldkvinde, som med sin sortekunst vil hjælpe ham med at overtage magten fra sin bortrejste bror, Richard Løvehjerte.

De fattige sulter, og de fredløse må flygte ud i Sherwoods vilde skove, hvor overnaturlige væsener holder til. Da Prins John oven i købet prøver at erobre Robins barndomskæreste, Lady Marian, beslutter Robin sig for at handle.

Men tingene går ikke helt, som vores unge helt har planlagt. Og da Robin opdager, hvilken hemmelighed skoven gemmer på, får han brug for alle sine venners hjælp.

Manuskript: Gunvor Reynberg
Musik: Christian Dahlberg
Instruktion: Bo Skødebjerg
Medvirkende: Børn og unge fra Eventyrteatret

I efterårsferien 2021 giver teaterbilletten adgang til Halloween i Tivoli hele spilledagen.

Allerede når I kommer ind i Tivoli, bliver I modtaget af Den Eventyrlige Parade, som også underholder i pausen på pladsen foran Glassalen.

"Robin Hood" er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år.

Se mere på eventyrteatret.dk

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingens varighed kendes ikke endnu.
 
Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter.

 

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Billetter


Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.