Robin Hood

Oplev Eventyrteatrets forrygende familiemusical i efterårsferien!

Fra 2. oktober - 18. oktober

Glassalen

Køb billet

Gå ikke glip af efterårsferiens magiske musical i Glassalen: Ta' børnene med i Tivoli og oplev det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, fortalt på en måde, ingen har oplevet før.

Eventyrteatrets nye familiemusical er fyldt med sjov, spænding, skæve eksistenser, skønne sange, forrygende fægtekampe og fortryllende magi:

Handling
Da den unge Robin af Locksley vender hjem fra korstogene, er England i kaos: Prins John har allieret sig med en troldkvinde, som med sin sortekunst vil hjælpe ham med at overtage magten fra sin bortrejste bror, Richard Løvehjerte.

De fattige sulter, og de fredløse må flygte ud i Sherwoods vilde skove, hvor overnaturlige væsener holder til. Da Prins John oven i købet prøver at erobre Robins barndomskæreste, Lady Marian, beslutter Robin sig for at handle.

Men tingene går ikke helt, som vores unge helt har planlagt. Og da Robin opdager, hvilken hemmelighed skoven gemmer på, får han brug for alle sine venners hjælp.

Manuskript: Gunvor Reynberg
Musik: Christian Dahlberg
Instruktion: Bo Skødebjerg
Medvirkende: Børn og unge fra Eventyrteatret

I efterårsferien 10.- 18. oktober giver teaterbilletten adgang til Halloween i Tivoli hele spilledagen.

Allerede når I kommer ind i Tivoli, bliver I modtaget af Den Eventyrlige Parade, som også underholder i pausen på pladsen foran Glassalen.

"Robin Hood" er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år.

Se mere på eventyrteatret.dk