Succesmusicalen vender tilbage

Tivolis Koncertsal ∙ Premiere 2. april

Forudbestil programmet Køb billetter

MIDT OM NATTEN

En af de senere års helt store danske musicalsucceser, Midt om natten, vender nu tilbage.

Fra 2. april - 3. maj

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark - og blev set af flere end 150.000 begejstrede publikummer. Nu vender hit-musicalen tilbage, og denne gang i en fornyet version, der lægger sig endnu tættere op ad den originale handling i den danske biografsucces.

Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Tusindfryd, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen.

Midt om natten vender tilbage
Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.  

Interessen for musicalen Midt om natten og Kim Larsens og Gasolins hits var i foråret 2018 overvældende over hele landet. Alene i Tivolis Koncertsal blev forestillingen set af 90.000 publikummer. Mange måtte gå forgæves, og det har derfor ikke skortet på opfordringer til at sætte musicalen op igen.

Midt om natten er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation.

Hele Danmarks spillemand hyldes

I 1968 blev Kim Larsen folkeskolelærer, og kort efter dannede han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg gruppen Gasolin'. Siden overtog Søren Berlev trommestikkerne. Gasolin' udgav 12 albums i perioden 1969 frem til opløsningen på Bornholm i 1978. I 1973 udgav Kim Larsen sin første soloplade med titlen Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin´, Bellami og Kim Larsen & Kjukken har gjort ham til folkeeje. Sange som Køb Bananer, Rabalderstræde, Som et strejf af en dråbe er kendt af de fleste.

 

Han var medforfatter til filmen Midt om natten fra 1984, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom året før filmen er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer. Det er musikken herfra, krydret med andre af de største Kim Larsen- og Gasolin-hits, som igen udgør musiksiden i musical-versionen. Det er fortsat det bedst sælgende danske album nogensinde.

 

Handlingen kort

 

I Midt om natten befinder vi os i København i 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomster. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter Susan Himmelblå det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

Holdet bag

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes igen at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Anmelderroste Troels Malling tager en tur mere som den veltalende charmør Arnold. Derudover kan I bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles/ og Rockerleder, Lea Thiim Harder som Susan Himmelblå samt et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 medvirkende.

Rolleliste

Benny Gustav Wolter
Arnold Troels Malling

Tusindfryd Allan Mortensen

Susan Himmelblå Lea Thiim Harder

Charles / Rockerleder Jimmy Jørgensen 

m.fl. samt band og stort orkester

Midt om natten præsenteres i samarbejde mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation.

Instruktion og manuskript: Heinrich Christensen

Baseret på filmmanuskriptet af: Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen

Kapelmester: Peter Hellemann

Scenograf og kostumedesign: Marie í Dali

Koreografer: Peter Friis og Sofie Akerø
Excecutive kreativ producent: Thomas Langkjær
Producenter: Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation

 

Din billet giver adgang til Tivoli

Vidste du, at din billet til Midt om natten er gyldig som entrébillet til Tivoli? Billetten kan benyttes som entrébillet på hele arrangementsdagen.

I 2018 skrev anmelderne

Baseret på 2520 brugeranmeldelser

“Forestillingen lægger publikum ned ved at være fantasifuld og glad, overgiven og drømmende, musikalsk.”

Frederiksborg Amts Avis

“Danmark glæd dig– Midt om natten hitter - igen!”

Frilandsliv

“Der er både sødme, charme, psykologi, nostalgi og ikke mindst kærlighed i Kim Larsens musik og tekster, og skuespillerne mestrer det hele.”

Kulturkupeen

“Skarp, rørende, fyldt med humor, fantastiske sangstemmer og dygtige skuespillere.”

Kulturtid.dk

“Midt om Natten er et sansebombardement og et glædeligt gensyn med firserne. Flot, Farverig og fantastisk.”

Out & About

“Underholdende og veloplagt dans imellem fortid og nutid.”

Politiken

“Sangskatten er garanti for fuldtonet fællessang.”

BERLINGSKE

“Godt gang i den.”

Folketidende

“En musikalsk fornøjelse og rasende underholdende.”

I SCENE
Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingens varighed er ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.
 
Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

 

Forudbestil programmet

Forudbestil programmet der er fyldt med baggrundsmateriale og flotte fotos mv. Programmet udleveres på spilledagen, og kan tages med hjem som et minde fra forestillingen. Klik her for at bestille.


OVERSIGT OVER AKTUELLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Billetter

Standardpriser
Onsdag til fredag: 220 - 700 kr.
Lørdag og søndag: 280 - 760 kr.

Unge under 25 år
Onsdag til fredag: 150 - 630 kr.
Lørdag og søndag: 210 - 690 kr.

Der tilbydes desuden rabat til grupper på min. 10 personer.
VÆLG SPILLEDAG

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V. 
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.