MIDT OM NATTEN

Musicalsuccesen Midt om natten vender tilbage i ny version.

Fra 2. april - 3. maj

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Gensyn med succesmusicalen Midt om natten. I 2018 var Midt om natten en af de helt store danske musicalsucceser herhjemme og spillede for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark. Musicalen blev set af flere end 150.000 begejstrede publikummer, og 2. april får I atter muligheden for gensyn med den folkekære musical, hvor en række af Kim Larsens og Gasolins største hits er præsenteret. Denne gang lægger musicalen sig endnu tættere op ad den originale handling i den danske biografsucces, og der vil igen være mulighed for at høre de kendte hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten. Udover klassikere fra filmen Midt om natten bliver forestillingen toppet op med sange som Langebro, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med mfl. – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.

Hele Danmarks spillemand hyldes

I 1968 blev Kim Larsen folkeskolelærer, og kort efter dannede han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg gruppen Gasolin'. Siden overtog Søren Berlev trommestikkerne. Gasolin' udgav 12 albums i perioden 1969 frem til opløsningen på Bornholm i 1978. I 1973 udgav Kim Larsen sin første soloplade med titlen Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin´, Bellami og Kim Larsen & Kjukken har gjort ham til folkeeje. Sange som Køb Bananer, Rabalderstræde, Som et strejf af en dråbe er kendt af de fleste.

 

Han var medforfatter til filmen Midt om natten fra 1984, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom året før filmen er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer. Det er musikken herfra, krydret med andre af de største Kim Larsen- og Gasolin-hits, som igen udgør musiksiden i musical-versionen. Det er fortsat det bedst sælgende danske album nogensinde.

 

Handlingen kort

 

I Midt om natten befinder vi os i København i 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomster. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter Susan Himmelblå det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

 

Holdet bag

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes igen at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Anmelderroste Troels Malling tager en tur mere som den veltalende charmør Arnold. Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles/ og Rockerleder samt et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 medvirkende.

Midt om natten præsenteres i samarbejde mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation.

Instruktion og manuskript: Heinrich Christensen

Baseret på filmmanuskriptet af: Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen

Kapelmester: Joakim Pedersen

Scenograf: Marie í Dali

Koreograf: Peter Friis

Medvirkende: Gustav Wolter, Troels Malling, Allan Mortensen, Jimmy Jørgensen samt stort ensemble og orkester.

Box Office: 33 15 10 01

BILLETTER

Hverdag
D: 220
C: 390
B: 490
A: 540
O: 600
X: 700

Weekend
D: 280
C: 450
B: 550
A: 600
O: 660
X: 760

Priserne er inklusiv entré til Tivoli, og billetgebyr på 30 kr.

Køb billetter

MON_2017_TivoliDK_Logo_350x454px

I 2018 skrev anmelderne:

Baseret på 1260 brugeranmeldelser

“Forestillingen lægger publikum ned ved at være fantasifuld og glad, overgiven og drømmende, musikalsk.”

Frederiksborg Amts Avis

“Danmark glæd dig– Midt om natten hitter - igen!”

Frilandsliv

“Der er både sødme, charme, psykologi, nostalgi og ikke mindst kærlighed i Kim Larsens musik og tekster, og skuespillerne mestrer det hele.”

Kulturkupeen

“Skarp, rørende, fyldt med humor, fantastiske sangstemmer og dygtige skuespillere.”

Kulturtid.dk

“Midt om Natten er et sansebombardement og et glædeligt gensyn med firserne. Flot, Farverig og fantastisk.”

Out & About

“Underholdende og veloplagt dans imellem fortid og nutid.”

Politiken

“Sangskatten er garanti for fuldtonet fællessang.”

BERLINGSKE

“Godt gang i den.”

Folketidende

“En musikalsk fornøjelse og rasende underholdende.”

I SCENE

Praktisk information

Spillested
Tivolis Koncertsal

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingens varighed er ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her. 

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.
Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.