MAMMA MIA!

Megasuccesen kommer tilbage i 2020 - på dansk!

Fra 22. januar - 22. marts

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Endelig tilbage i Danmark!
Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! på dansk i foråret 2020. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Du kan læse mere her
Premiere den 22. januar 2020 i Tivolis Koncertsal

En af dem er hendes far, men hvem?

Musicalen

Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø.

Donna, en 40-årig enlig mor, skal snart gifte sin datter, Sofie, bort. Sofie, som ikke ved, hvem hendes far er, læser sin mors dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre. I al hemmelighed inviterer hun dem alle til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem?

MAMMA MIA! havde premiere på dansk i 2010 i Tivolis Koncertsal. Nu – efter ti års ventetid – vender forestillingen endelig tilbage med et helt nyt dansk cast.

PER SE

Ligesom sidst er det produktionsselskabet PER SE der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark. De har også stået bag opsætningen i Göteborg og siden hen også i Helsinki og Warszama.

Bengt Bauler, kreativ ansvarlig, siger: "Vi ser frem til endnu en gang at præsentere vores græske ø hvor solen altid skinner, havet er meget blåt og hvor ABBAs musik strømmer i løbet af 2 timer og 40 minutter. Her i Skandinavien har vi virkelig brug for lys, farve og positiv energi i de mørkeste vintermåneder. Here we go again!"

Hovedcast

Annette Heick: Donna Svendsen
Matilde Zeuner Nielsen: Sofie
René Wormark: Frej
Trine Gadeberg: Bibi
Nicoline Siff Møller: Tanya
Jesper Lundgaard: Stig
Gordon Kennedy: Henrik
Peter Oliver Hansen: Bill
Anna Jørgensen Kaack: Rikke
Tara Toya: Louise
Jonathan Heegaard Jespersen: Niklas
Benjamin Dupont Igens: Chili
Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid

I perioden fra den 22. januar til den 30. januar, samt perioden fra den 24. februar til den 22. marts 2020 har Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende indgang til Tivoli og Koncertsalen via hovedindgangen på Vesterbrogade. I denne periode åbner hovedindgangen 1 time før forestillingsstart.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før forestillingens start.

Forestillingens varighed 
Forestillingen varighed er 2 timer og 40 minutter inkl. 20 minutters pause.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 8 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. 

Uden for sæson: Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er enkelte af Tivolis restauranter åbne. Læs mere her.OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER 

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.
Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Billetter

Standardpriser: 320 - 890 kr.

VÆLG SPILLEDAG 

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstider for Box Office her