Det magiske julebånd

Eventyrteatrets juleforestilling

Fra 28. november - 20. december

Glassalen

Køb billet

I weekenderne op til jul kan alle juleglade børnefamilier få en magisk teateroplevelse i Tivoli. For 21. gang præsenterer Eventyrteatrets en ny julemusical i Glassalen, og teaterbilletten giver fri adgang til Jul i Tivoli hele spilledagen.

Det magiske julebånd er et sjovt, spændende og rørende juleeventyr for hele familien om de bånd, som både børn og voksne så gerne vil binde til hinanden - især i julen - men som er svære at knytte, når alle har travlt og mangler overskud til at lytte til hinanden.

Handling
I den juletravle Nisseby er de voksne nisser verdens bedste til at lave Julemandens røde gavebånd. Til gengæld er de knap så gode til at være sammen med deres børn og lytte til deres ideer.

En morgen er alle byens børn pist forsvundet. På magisk vis er de forsømte nissebørn havnet helt ude i Ingenmandsland, hvor de eventyrlige lysalfer holder til. Finder forældrene deres nissebørn inden jul? Og hvad er lysalfernes helt særlige magiske evner?

Manuskript og instruktion: Bo Skødebjerg. Musik: Christian Dahlberg. Kostumer: Christine Brincker. Medvirkende: Børn og unge fra Eventyrteatret, som 7 år i træk er kåret til "Bedste børneteater" af Børn i byen.

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
1. time uden pause.

Garderobe

Fri og ubemandet garderobe.
 
Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter.
 
Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.
 
Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.


OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Spilletider og billeter

Enhedspris
260 kr. inkl. gebyr

Spilletider
Lørdag kl. 12
Søndag kl. 10, 12, 14 og 16

Køb billetter online

Eventyrlig bytte- og refusionsgaranti
Eventyrteatret tilbyder alle kunder en betryggende bytte- og tilbagebetalingsgaranti. Skulle forestillingen mod forventning blive aflyst pga. myndighedernes eller Tivolis påbud, kan du enten:

1) få dine billetter byttet til næste års forestilling
2) få dine billetter byttet til et gavekort
3) få dine penge retur

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her