Alvin Ailey American Dance Theater

Det internationalt hæderkronede dansekompagni Alvin Ailey American Dance Theater vender tilbage til Tivolis Koncertsal.

Fra 21. august - 29. august

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Kompagniet er kendt for at mikse dansens forskellige stilarter – og også ved dette gæstespil er der et program fyldt af overraskelser. Se frem til en blanding af klassiske og moderne værker, samt aftener akkompagneret af Tivolis Big Band. Alvin Ailey-repertoiret spænder fra streetdance, afrikansk inspireret dans til den klassiske ballets elegante linjer og spring. Smukke intense, sensuelle, dramatiske og stærke musikalske danseforestillinger.

Det er 18. gang Alvin Ailey American Dance Theater gæster Tivoli. Ved kompagniets seneste besøg her i efteråret skrev Politiken: ”Der kan stråle så meget glæde fra en scene, at det er lige til at tude over. Det er Alvin Ailey-kompagniet garant for at kunne levere. Salen bølger af begejstring.”

Bliv en del af dansefesten, når Alvin Ailey American Dance Theater vender tilbage til Tivolis Koncertsal fra 21. august 2020.

Da kompagniet gæstede Tivoli i efteråret skrev anmelderne:

★★★★★ BØRSEN
”Alvin Ailey American Dance Theater er ballettens svar på sort kaviar. Kors, hvor er det her lækkert, hvor er det elegant og hvor er det alt for sjældent, at man får lov at opleve noget, der i samme grad fryder og forfrisker den kunstneriske gane."

★★★★★ BERLINGSKE
”Lige meget hvor mange gange man har set Alvin Aileys ikoniske mesterværk bliver man ramt lige i hjertekulen. 'Revelations' blev danset med både dyb inderlighed, forrygende energi og smittende livsglæde"

★★★★★★ FREDERIKSBORG AMTS AVIS”Begejstringen er ubetinget fra både scene og sal." 

★★★★ GREGERSDH.DK”En fest! På én gang jordbunden og himmelråbende. Rock my soul. 'Revelations' er titlen, og det betyder så meget som åbenbaringer, og det ord kan du tage med hjem i lommen og hænge op i glas og ramme på dine øjenhinder - åbenbaringer af fest, et flimrende show af livsglæde, en hvirvel af damer og herrer i overstadig danseglæde"

Program

Gæstespillet består af tre forskellige programmer: Ailey Live, Ailey Modern og Ailey Classics.

Ailey Live akkompagneres af Tivoli Bigband, og byder blandt andet på Night Creatures og en hyldest til Ella Fitzgerald. I programmet Ailey Modern præsenterer kompagniet blandt andet EN, der fik mange rosende ord fra anmelderne ved sidste besøg. I Ailey Classics kan I blandt andet se frem til Memoria, hvor der også medvirker dansere fra Tivoli Balletteater - og selvfølgelig et af kompagniets hovedværker Revelations. Det fulde program offentliggøres i 2020.


Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingens varighed er ca. 2 timer og 15 minutter (inkl. 2 pauser).

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Souvenirprogram

Forudbestil et souvenirprogram fyldt med inspiration, ekstramateriale og flotte fotos mv. Nyhed: Bestil nu, så får du både en online version og en printet udgave. Klik her for at bestille.

 

 
Se en oversigt over alle forestillinger 

Bar og restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Se  mere her.

Transport og parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Billetter

Standardpriser: 295 - 825 kr.
Unge under 25 år: 225 - 755 kr.
Der tilbydes desuden rabat for grupper på min. 10 personer.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V. 
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.