Alvin Ailey American Dance Theater

Det internationalt hæderkronede dansekompagni Alvin Ailey American Dance Theater vender tilbage til Tivolis Koncertsal.

Fra 21. august - 29. august

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Kompagniet er kendt for at mikse dansens forskellige stilarter – og også ved dette gæstespil er der et program fyldt af overraskelser. Se frem til en blanding af klassiske og moderne værker, samt aftener akkompagneret af Tivolis Big Band. Alvin Ailey-repertoiret spænder fra streetdance, afrikansk inspireret dans til den klassiske ballets elegante linjer og spring. Smukke intense, sensuelle, dramatiske og stærke musikalske danseforestillinger.

Det er 18. gang Alvin Ailey American Dance Theater gæster Tivoli. Ved kompagniets seneste besøg her i efteråret skrev Politiken: ”Der kan stråle så meget glæde fra en scene, at det er lige til at tude over. Det er Alvin Ailey-kompagniet garant for at kunne levere. Salen bølger af begejstring.”

Bliv en del af dansefesten, når Alvin Ailey American Dance Theater vender tilbage til Tivolis Koncertsal fra 21. august 2020.

Da kompagniet gæstede Tivoli i efteråret skrev anmelderne:

★★★★★ BØRSEN
”Alvin Ailey American Dance Theater er ballettens svar på sort kaviar. Kors, hvor er det her lækkert, hvor er det elegant og hvor er det alt for sjældent, at man får lov at opleve noget, der i samme grad fryder og forfrisker den kunstneriske gane."

★★★★★ BERLINGSKE
”Lige meget hvor mange gange man har set Alvin Aileys ikoniske mesterværk bliver man ramt lige i hjertekulen. 'Revelations' blev danset med både dyb inderlighed, forrygende energi og smittende livsglæde"

★★★★★★ FREDERIKSBORG AMTS AVIS”Begejstringen er ubetinget fra både scene og sal." 

★★★★ GREGERSDH.DK”En fest! På én gang jordbunden og himmelråbende. Rock my soul. 'Revelations' er titlen, og det betyder så meget som åbenbaringer, og det ord kan du tage med hjem i lommen og hænge op i glas og ramme på dine øjenhinder - åbenbaringer af fest, et flimrende show af livsglæde, en hvirvel af damer og herrer i overstadig danseglæde"

Program

Gæstespillet består af tre forskellige programmer: Ailey Live, Ailey Modern og Ailey Classics.

Ailey Live akkompagneres af Tivoli Bigband, og byder blandt andet på Night Creatures og en hyldest til Ella Fitzgerald. I programmet Ailey Modern præsenterer kompagniet blandt andet EN, der fik mange rosende ord fra anmelderne ved sidste besøg. I Ailey Classics kan I blandt andet se frem til Memoria, hvor der også medvirker dansere fra Tivoli Balletteater - og selvfølgelig et af kompagniets hovedværker Revelations. Det fulde program offentliggøres i april 2020.


Praktisk information

Spilleperiode
21. - 29. august 

Priser 
295 - 775 kr. (inkl. entré til Sommer i Tivoli, inkl. billetgebyr)

Adresse
Koncertsalen i Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V

Forestillingens varighed  
Forestillingen varer ca. 2 timer og 15 minutter (inkl. to pauser á 20 min.)

Garderobe
Garderobe på eget ansvar

Bar/Restaurant

Koncertsalens bar er åben ved indluk og i pausen. Herudover er Tivolis mange restauranter også åbne.

 

Ungdomsrabat

Er du under 25 år, kan du spare op til 70 kr. på billetten. Vælg blot ungdomsrabat, når du bestiller.  

(Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter). 
 
 

Besøg Alvin Aileys hjemmeside her