Nissepatruljen

Eventyrteatrets nye julemusical er et juleeventyr for både børn og voksne om en gruppe unge nissers farefulde mission for at redde julen.

Fra 23. november 2019 - 15. december 2019

Glassalen

Midt inde i Nisseland ligger Den Forbudte Zone. Ingen ved, hvad der findes derinde, eller hvorfor, det er forbudt at gå derind. Men farligt må det være, for ellers havde man vel ikke bygget en høj mur hele vejen rundt om den!

Under en testflyvning kort før jul, taber Julemanden sin magiske gavesæk fra sin kane ned over Den Forbudte Zone. Hvad sker der bag de høje mure? Og hvem tør gå derind for at finde sækken og redde julen?

”Nissepatruljen” er julens magiske teateroplevelse i Glassalen med de unge scenetalenter fra Eventyrteatret, som de seneste 6 år er kåret som ”bedste Børneteater” af Børn i byen.

Forestillingen er egnet for alle juleglade eventyrelskere fra 5 år, og teaterbilletten giver adgang til Jul i Tivoli samme dag.

Manuskript og instruktion: Bo Skødebjerg
Musik: Christian Dahlberg
Medvirkende: Børn og unge fra Eventyrteatret

Praktisk information

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
1. time uden pause.

Garderobe

Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter.

OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.