Eventyrteatret - Den Magiske Maske

Både små og store eventyrelskere kommer til at more sig kongeligt i den fortryllende familiemusical med de prisvindende unge teatertalenter fra Eventyrteatret.

Fra 5. oktober 2018 - 21. oktober 2018

Glassalen

Den purunge Kronprins Christian er netop blevet kåret som Kong Christian 7. af Danmark og Norge. Vi følger livet ved hoffet – både ’upstairs’ hos de kongelige og ’downstairs’ hos tjenestefolkene – og møder blandt andre den følsomme Prinsesse Caroline Mathilde, den vilde Støvlet Katrine, de magtbegærlige ’pudder-parykker’ og de drilske kokkepiger.

Kun de færreste på Christiansborg Slot kender til det magiske rum, som Kongen besøger ved nattetide. Men ved et eventyrligt maskebal smækkes alle døre op på vid gab, og det skaber et voldsomt postyr i de fornemme gemakker!

Manuskript: Gunvor Reynberg
Musik: Christian Dahlberg
Instruktion: Bo Skødebjerg

”Den Magiske Maske” spiller to timer, inkl. 20 minutters pause, og er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år.

Praktisk information

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Glassalen
Dørene åbnes en halv time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingen varer 2 timer inkl. 20 min. pause.

I perioden 4. okt. – 11. okt. har Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende adgang til Tivoli og Glassalen via hovedindgangen på Vesterbrogade. I denne periode åbner hovedindgangen samt dørene til Glassalen en halv time før forestillingsstart.

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
I sæson: Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. 

Uden for sæson: Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er enkelte af Tivolis restauranter åbne.

Læs mere her.

 

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Ledsagerbilletter udstedes mod forevisning af ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice.

Der er teleslynge til rådighed til arrangementet. Læs mere her.