Vis
Vis

Svanesøen

Den russiske nationalballet fra Moskva præsentere den berømt klassiske ballet "Svanesøen". Oplev den medfølende musik af Tschaikowski, betagende dans, et magisk plot og overdådige kostumer og koreografier.

19. januar 2017

Kl: 20:00 - 22:30

Tivolis Koncertsal

Den medrivende fortælling om den smukke, men forbandede , prinsesse Odette, prinsen, som har erklæret troskab til hende, og troldmanden, som vil forpurre foreningen af de elskende, kan fremkalde alle følelser helt uden ord.

Prinsessens forbandelse betyder, at hun kun kan vise sig i menneskelig form få timer hver nat, og kun ægte kærlighed kan bryde forbandelsen. Prins Sigfried sværger hende troskab og vil bryde forbandelsen, men de bliver narret af den onde troldmand Rotbart

I denne iscenesættelse bliver dans og musik i fællesskab til et sprog, som alle forstår. Kombinationen af Tjajkovskijs smukke musik, dansernes ekvilibristiske bevægelser og de smukke kostumer gør denne opførelse til en fascinerende oplevelse.

Grundlæggeren og kunstnerisk leder - Sergei Radsjenkov - var første solodanser ved Bolsjoj Balletten og i 25 år partner på scenen med den berømte primaballerina Maja Plissetskaja.

Medvirkende: ca. 40 dansere

Musik: P. I. Tjajkovskij

Balletten opføres til indspillet musik

Libretto: V. Begitsjev og V. Geltser

Koreografi: M. Petipa, L. Ivanov, J. Grigorovitsj

Tap for at aktivere kortet