Vis
Vis

Eventyrteatret - Kongen og Tiggertøsen

En sjov og spændende familie musical fra Christian 4´s København med forviklinger, forelskelser og fangeflugt, flotte og farverige kostumer og masser af eventyrlige sange og dansenumre.

Fra 6. oktober 2017 - 22. oktober 2017

Glassalen

De fleste ved, at Christian 4 byggede Børsen, Rundetårn, Rosenborg Slot og andre pragtfulde bygninger. Færre er klar over, at den legendariske konge troede på alkymi, astrologi, og eventyrlige væsener som hekse og havfruer eller, at han oprettede Tugt- og Børnehuset, som var fængsel og arbejdsanstalt for byens forbrydere og gadens fattige og forældreløse børn.

"Kongen og Tiggertøsen" foregår i Christian 4´s København i 1628: På Rosenborg Slot er kongens kæmpe børneflok bekymret for deres fars lunefulde humør. For at gøre ham gladere planlægger børnene at hyre en teatertrup med unge talenter, der skal opføre et muntert skuespil på slottet til den teaterglade konges ære og morskab.

Men Københavns magtfulde stodderkonge har fjernet de unge skuespillere fra gaden og ført dem til det berygtede Tugt- og Børnehus. Derfor må prinserne og prinsesserne bruge list og forklædninger for at føre deres plan ud i livet.

Undervejs opdager de, at teatergruppens danserinde bærer på en overraskende hemmelighed, som kan vende op og ned på tilværelsen for både fattige og adelige børn og unge i Christian 4´s København.

"Kongen og Tiggertøsen" er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år.

Tap for at aktivere kortet