1. - 13. juni

Con Amore Festival

Der er fransk musik af Debussy og Berlioz på programmet, når Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester og dirigenten Jakob Hultberg byder indenfor til sommerkoncert på junis første dag – og med sig har de den svenske mezzosopran Anna-Kajsa Holmberg.

Professor Max Artved leder 13 blæserstuderende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium gennem genial underholdningsmusik af Mozart – næsten en lille mini-opera for 13 instrumenter.

Romantisk kammermusik med unge prisvindere 2. juni · Tivolis Koncertsal

Den unge generation af kammermusikere giver deres bud på to mesterværker fra anden halvdel af 1800-tallet, når ni stortalenter mødes i romantisk musik af Dvořák og Brahms på nodestativerne.

Danske Sommersange 4. juni · Tivolis Koncertsal

Danske sommersange af Niels W. Gade, Fynsk opvågni-idyl af Hans Hansen, Svend S. Schultz, Michael Bojesen med flere.

DUSIKA spiller Grieg & Carl Nielsen 12. juni · Tivolis Koncertsal

Hovedstadsregionen ungdomssymfoniorkester DUSIKA gæster igen i år Tivolis Koncertsal sammen med deres faste dirigent, Christian Schmiedescamp, som til daglig er basunist i Tivoli Copenhagen Phil – og solisten er såmænd tidligere Tivoli-Garder.

Koncertforeningens Kor og deres faste dirigent Steen Lindholm gæster igen Tivolis Koncertsal med et af kormusikkens store værker – i år Rossinis charmerende Petite messe solennelle.

Det Danske Suzuki Institut 13. juni · Tivolis Koncertsal

Alle børn overalt i verden lærer uden besvær at tale deres modersmål. I suzuki-metoden lærer barnet musik, ligesom det lærer sit modersmål. Alle børn kan lære at spille – hør selv, når elever fra Det Danske Suzuki Instituttet spiller deres traditionsrige koncert i Tivoli.

Brass ’n’ opera 13. juni · Tivolis Koncertsal

De store følelser er udenpå tøjet, når Tivoli og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium endnu en gang byder på operakoncert med højdepunkter fra operaens verden – med festlige messingklange og flotte stemmer.

Con Amore Festival
med landets bedste amatørensembler og unge talenter

Inkluderet i entréen til Tivoli.
'Con Amore’-serien er en koncentreret festival med besøg af spirende talenter fra helt unge Suzuki-børn over morgendagens professionelle musikere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium til de fremragende amatørensembler.

  Tip: Klik på ikonet i nederste højre hjørne for at se kataloget i fuld størrelse [  ]

Con Amore koncerterne foregår i Tívolis Koncertsal og er inkluderet i entréen til Tivoli.
Der skal ikke bestilles billetter, så vi anbefaler at komme i god tid, hvis man ønsker bestemte pladser i salen.

HENT ÅRSPROGRAMMET SOM PDF  DOWNLOAD KALENDER SOM PDF

Har du brug for personlig vejledning?

Tivoli Box Office
(Til venstre for Hovedindgangen)
Tlf. 33 15 10 01
info@tivoli.dk  
Ternbilleder_370x472_koncertsal
fra 27. maj til 22. august

TorsdagsKlassisk

 • Tivolis Koncertsal
 • Klassiske højdepunkter med Tivoli Copenhagen Phil
 • Internationale solister og dirigenter

SommerKlassisk er støttet af Augustinus Fonden.

Se koncertoverblik Vælg 3 koncerter og få rabat

Vi præsenterer en perlerække af klassiske koncerter i Koncertsalen med Tivolis eget symfoniorkester - Tivoli Copenhagen Phil. Hver torsdag optræder efterspurgte internationale dirigenter og solister på absolut topniveau.

Oplev blandt andre: Andreas Brantelid, David Afkham, James Ehnes, Christian Kluxen, Toshiyuki Kamioka, Jon Gjesme, Pablo Ferrández, Víkingur Ólafsson, Sabine Meyer, Lan Shui, Marianna Shirinyan, Cornelia Beskow, Yana Kleyn, Peter Lodahl, David Kempster, Barbara Hannigan, Københavns Drengekor, Dreamers' Circus og mange flere

tern-glassalen
15. til 22. august

Stjernestunder

 • Festival for klassisk musik
 • Koncerter i Glassalen og Koncertsalen
 • Artist talks på Nimb
 • Koncertintroduktioner af Mathias Hammer

Stjernestunder er støttet af Aage & Johanne Louis-Hansens Fond og William Demant Fonden.

Se festivalprogram Vælg 3 koncerter og få rabat

Det er med stolthed, at vi i august kan præsentere et tætpakket festivalprogram med klassisk musik. Festivalens titel, Stjernestunder, skal forstås helt bogstaveligt. For vi præsenterer en perlerække af klassiske verdensstjerner i dagene fra 15. til 22. august. Flere af artisterne optræder flere gange i løbet af ugen, så man kan opleve dem i forskellige
kammermusikkonstellationer med hinanden. Festivalen byder både på etablerede stjerner og nogle af de mest spændende nye stjerneskud.

Oplev blandt andre: Renée Fleming, Nikolaj Szeps-Znaider, Leonidas Kavakos, Patricia Petibon, Lawrence Brownlee, Andreas Brantelid, Mari Eriksmoen & Malcolm Martineau, Johan Dalene, Alexander Melnikov, Antoine Tamestit, Michael Nagy, Lucas & Arthur Jussen, NOVO Quartet, Marianna Shirinyan og mange flere.

tern-sommerklassisk
13. juni til 11. juli

Plænekoncerter

 • Inkluderet i entréen til Tivoli
 • 5 søndage på Plænen
 • Med Tivoli Copenhagen Phil

Price på Plænen Hollywood på Plænen

Tivolis eget symfoniorkester – Havens ældste forlystelse – rykker ud af Koncertsalen for at fylde Plænen med musik. I år ved fem festlige koncerter under åben himmel, hvor orkestrets mange musikere spiller kendte og elskede toner lige fra den tidlige filmmusik til musicals og sange fra den danske sangskat. Perioden fra 1930-1960 repræsenterer en tid, som på den ene side omkransede en blodig verdenskrig og efterfølgende kold krig, men på den anden side også udviklede filmmusik og musical som populære genrer med høj musikalsk kvalitet, der trak direkte veksler på den symfoniske tradition.

Med fokus på musikken fra Hollywood og den danske sangskat har vi gravet ned i arkiverne for at finde de bedste partiturer for datidens populærmusik med rod i den klassiske orkestrering.

Tern_TG_1
13. juni til 11. juli

Con Amore festival

 • Inkluderet i entréen til Tivoli
 • Tivolis Koncertsal
 • Landets bedste amatørensembler og unge talenter

Se koncertoverblik

Con Amore-serien er en koncentreret festival med besøg af spirende talenter fra helt unge Suzuki-børn over morgendagens professionelle musikere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium til de fremragende amatørensembler.

Alle koncerterne foregår i Tivolis Koncertsal og er inkluderet i entréen til Tivoli. Der skal ikke bestilles billetter, så vi anbefaler at komme i god tid, hvis man ønsker bestemte pladser i salen.

tern_pjerrot
SommerKlassisk 2021

Billetsalget er åbent!

 • Din koncertbillet er gyldig som entré til Tivoli på hele koncertdagen
 • Vælg minimum 3 koncerter på én gang og få 20 % rabat
 • Studerende og unge under 25 år kan få rabat

Print selv kalender
Vi har lavet en kalender med et samlet overblik over hele SommerKlassisk 2021. Tryk på Download-knappen for at hente kalenderen som PDF - herefter er det nemt selv at udskrive.

DOWNLOAD KALENDER SOM PDF

Har du brug for personlig vejledning?
Telefon 33 15 10 01
info@tivoli.dk
Tivoli Box Office (til venstre for Hovedindgangen)
Se åbningstider her

Du kan trygt købe billet til SommerKlassisk. Tivoli tager løbende højde for alle eventuelle restriktioner og sikkerhedsforanstaltninger vedr. corona, og købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning (ekskl. billetgebyr).

Se vores brochure online Vælg 3 koncerter og få rabat

Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode