Vis
Vis

Vælg mellem fem forskellige koncertserier

Tivoli fylder 175 år i 2018 – for den klassiske musik betyder det 175 musiksæsoner i én lang og ubrudt række. Det er i internationalt perspektiv helt enestående for en forlystelsespark – ja, Tivoli har endda sit eget orkester, Tivoli Copenhagen Phil!

Med store verdensnavne som West-Eastern Divan Orchestra, András Schiff og Russian National Orchestra, nye lovende navne som Daniil Trifonov, Bror Magnus Tødenes og Ray Chen samt suveræne danske navne som Michala Petri, Andreas Brantelid og Katrine Gislinge slår SommerKlassisk i Tivoli fast, at om sommeren skal den klassiske musik opleves i Tivolis Koncertsal! Gå på opdagelse i de fem serier herunder - eller download vores abonnementsbrochure her.

Når den menneskelige stemme udfolder sig i den ypperligste sangkunst, har den ofte en særlig resonans hos publikum. Store Stemmer spænder fra Wagner i kammerformat til sæsonens festlige punktum: Symfoniorkestret og seks sangere i en koncertant opførsel af Hans og Grete.

Rejs ud i verden og oplev suset fra de internationale orkesterscener - lige midt i Tivoli! Igen i år har orkestrene internationale topsolister og stjernedirigenter med som f.eks. Daniel Barenboim, Vadim Repin og Mikhail Pletnev.

I år inviterer Tivoli Copenhagen Phil dig med til to store fejringer: Bernsteins 100 år og Michala Petris 60 år. Derudover får du en forsmag på orkestrets turnéprogram og en rejse til sigøjnernes temperamentsfulde Ungarn.

Verdens førende pianister skaber essentielle musikalske møder mellem klaverlitteraturens største værker og publikum i Tivolis Koncertsal. I år Denis Matsuev, Daniil Trifonov og András Schiff.

Med I Centrum-koncerterne får publikum en unik mulighed for at komme helt tæt på musikken: Publikum sidder ganske enkelt på scenen rundt om Katrine Gislinge, der inviterer musikalske gæster på besøg i tre særligt tilrettelagte koncerter.

Når du køber et abonnement får du en række fordele

Abonnement

Spar 30 %
Du får 30 % rabat, hvis du køber dit abonnement senest den 22. marts. Derefter er der 20% rabat

Du kan bytte billetter
Hvis en dato ikke passer, kan du ombytte dine billetter til andre koncerter i SommerKlassisk (ekspeditionsgebyr 25 kr. pr. billet). Du kan ombytte billetter fra 23. marts til to uger før koncerten.Du kan ombytte dine billetter ved at ringe til Tivoli Box Office eller ved at møde op personligt.

Rabat på løssalgsbilletter
Du får 15 % rabat på alle løssalgsbilletter.
 
Få din faste plads
Du får din egen faste plads i salen.

Invitér to venner med til en af dine koncerter – helt gratis

Glæd familie eller venner med en koncertoplevelse (du får link med ledige pladser den 23. marts)

Du har forkøbsret 
Du har forkøbsret til løssalgsbilletter:
• De 9 koncerter, der ikke ligger i abonnement, får du et link til i kvitteringsmailen, som du modtager, så snart du har købt dit abonnement.
• De koncerter, der ligger i de øvrige serier, kan du købe billet til fra den 22. marts – en dag før alle andre. Du skal blot bruge det samme link, som du fik i kvitteringsmailen.