Tivoli Copenhagen Phil

Tivoli har sit eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil!

En serie med symfoniske klassikere, som f.eks. Bruckners 4. symfoni, Carl Nielsens Espansiva-symfoni og Rakhmaninovs Symfoniske danse. Serien byder også på en gensyn med violinisten Ray Chen og den russiske klavervirtuos Denis Kozhukhin.

Køb abonnement

Med abonnement på denne serier får du også 25% rabat på fire udvalgte koncerter med Copenhagen Phil i Konservatoriets Koncertsal. Du får et link tilsendt med disse koncerter senest den 29. marts. Billetterne skal købes mellem 29. marts og 20. maj.

Tivoli Copenhagen Phil byder på det helt store, romantiske sug i maven, når de indleder deres Tivoli-sæson med værker af Wagner og Bruckner sammen med den tyske dirigent Sebastian Lang-Lessing og det nye stjerneskud på sopranhimmelen, svenske Cornelia Beskow.

Carl Nielsens mesterlige Espansiva-symfoni og Bruchs udødelige violinkoncert er på programmet, når Malko-vinder Ryan Bancroft og kometviolinisten Ray Chen gæster Tivoli Copenhagen Phil.

Tivoli Copenhagen Phil og den unge amerikanske dirigent James Feddeck har blikket rettet mod øst, når de sammen med den fabelagtige klavervirtuos Denis Kozhukhin inviterer til russisk fest i koncertsalen – med en musikalsk flygtning i hovedrollen.

Andre abonnementer

Zimerman & Beethoven Zimerman og alle Beethovens klaverkoncerter  
Internationale orkestre Oplev suset fra verdens største orkesterscener