Tivoli Copenhagen Phil

Tivoli har sit eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil!

Tivolis eget symfoniorkester lader sig inspirere af 50-året for månelandingen, verdenskrigene, Østrig før verden gik af lave, og tyvstarter fejringen af Beethoven. På podiet står bl.a. Schønwandt og Kamioka og foran orkestret solister som f.eks. Baiba Skride og Trio con Brio.

Køb abonnement

30. juni // Tre værker tager dig med på en tidsrejse til ”verden af i går”, hvor du får senromantiske minder fra før de to verdenskrige ændrede verden radikalt. Du får også glimt fra ”den nye verden”, hvor Korngold opbyggede en imponerende karriere som filmkomponist. Hans violinkoncert spilles her af den lettiske violinist Baiba Skride.

7. juli // Krigen har til alle tider haft indflydelse på kunsten – på godt og ondt. Ved denne koncert kan man høre tre forskellige værker, der hver på sin måde forholder sig til krigen, søger trøst, beskriver smerten eller hylder heltene!

28. juli // Beethoven blev født i 1770, dvs. for 249 år siden. Koncertsale og musikere over den ganske verden har gennem flere år forberedt sig på at fejre det store jubilæum i 2020. SommerKlassisk kan ikke vente så længe, men tager forskud på glæderne med denne koncert med tre værker af mesteren på programmet.

11. aug. // Den 20. juli 1969 landede Apollo 11 på månen. Det var en verdensbegivenhed af dimensioner: 450 millioner seere sad foran deres tv-apparater og så Neil Armstrong sætte foden ned på månens overflade som det første menneske nogensinde. Det blev også et vendepunkt for menneskets opfattelse af sig selv – nu var intet længere umuligt!

Andre abonnementer

Trio con Brio - I centrum Kom tæt på, helt tæt på  
Internationale pianister Pianisten alene med sit flygel