Store Stemmer

Lad dig fortrylle af internationale stjernestemmer

Patricia Petibon, Lawrence Brownlee, Sarah Coburn, Elsa Dreisig … store navne med store stemmer. Der er også plads til en Danmarks-premiere på David Langs opera Prisoner of the State.

Opdatering d. 30. marts: Koncerten med Malmø Opera den 6. juni i Tivolis Koncertsal er desværre blevet aflyst som konsekvens af coronakrisen. Billetkøberne har fået besked direkte. Aflysningen betyder, at koncerten udgår af abonnementsserien Store Stemmer.

Køb abonnementKoncerten er desværre blevet aflyst som konsekvens af coronakrisen. Se mere her

Den sprudlende franske sopran Patricia Petibon og ensemblet La Cetra fra Basel inviterer på en rejse til den nye verden i 1700-tallet – med bagagen fuld af barokmusik fra den gamle verden. Sammen undersøger de, hvad der sker, når Händel, Purcell og Rameau møder sydamerikanske folkesange.

Stjernetenoren Lawrence Brownlee har gennem et årti været en fast gæst i Tivoli – flere gange sammen med sopranen Sarah Coburn. Nu kan de begge opleves i hovedrollerne i Donizettis bel canto-mesterværk Lucia di Lammermoor.

Den fransk-danske sopran Elsa Dreisig modtog sidste år Kronprinsparrets Kulturpris – og hun er i en alder af kun 29 år allerede blevet et etableret navn på den internationale operascene – ikke mindst takket være en førsteplads i Plácido Domingos Operalia–konkurrence i 2016.

Andre abonnementer

Internationale orkestre Oplev suset fra verdens største orkesterscener  
Zimerman & Beethoven Zimerman og alle Beethovens klaverkoncerter