Store Stemmer

Lad dig fortrylle af internationale stjernestemmer

Stemmen er et instrument, vi alle bærer rundt på. Nogen mestrer det dog til særlig fuldkommenhed, f.eks. Ann Petersen og Levy Segkapane, og giver dermed os andre enestående oplevelser, ligesom vi overvældes, når stemmerne udfoldes i det store operakor.

Køb abonnement

8. juni // Malmø Opera byder på en festlig aften med nordiske sværmerier og berømte operakor i selskab med den danske tenor Adam Frandsen, der kvitterer for Musikanmelderringens Kunstnerpris 2018 ved denne koncert. Teaterchef på Malmø opera, Michael Bojesen, gelejder publikum gennem koncert med fakta og anekdoter.

15. juni // Ann Petersen har gennem de senest 10-15 år gjort sig bemærket i hele verden som en efterspurgt sopran – især i Strauss og Wagner-repertoiret.

29. juni // Ingen kan modstå Julie Fuchs! Især når hun som her fortolker heltinderne i de italienske operaer med enestående charme og stor virtuositet.

3. aug. // Italiensk opera er kendt for smægtende sangkunst og virtuos stemmeakrobatik. Kort sagt: Belcanto! Luk øjnene og svæv væk til stemmerne af to af de allermest eftertragtede belcanto-specialister på den internationale scene: Nino Machaidze og Levy Sekgapane.

Andre abonnementer

Internationale orkestre Oplev suset fra verdens største orkesterscener  
Trio con Brio - I centrum Kom tæt på, helt tæt på