Internationale violinister

Sublime violinister

Fire violinister med hver sin mission – og med det sublime spil som fællesnævner. Leonidas Kavakos spiller fire sonater Beethoven, Nikolaj Szeps-Znaider går om bord i et romantisk program. Arabella Steinbacher har bl.a. Vivaldis De fire årstider på programmet, mens Lisa Jacobs spiller nordisk musik.

 Køb abonnement

Vivaldis fire uopslidelige violinkoncerter med den samlede titel De fire årstider er på programmet, når den tyske violinist Arabella Steinbacher og Württembergisches Kammerorchester Heilbronn lægger deres sommerturné forbi Tivoli.

2020 er Beethoven-år – og den græske Sonningpris-vinder Leonidas Kavakos har dedikeret året til at spille den tyske komponists værker med violinen som vigtig deltager. I Tivoli spiller han de tre violinsonater fra allerøverste hylde af repertoiret.

Den danske verdensviolinist Nikolaj Szeps-Znaider vender tilbage til Tivolis Koncertsal med den amerikanske pianist Robert Kulek og et program med romantikken i centrum.

Der er både danske, norske og finske toner for strygeorkester på nodestativerne, når violinisten Lisa Jacobs gæster SommerKlassisk i Tivoli med sit hollandske eliteensemble The String Soloists.

Andre abonnementer

Store Stemmer Lad dig fortrylle  
Tivoli Copenhagen Phil Tivolis eget symfoniorkester