Internationale orkestre

Rejs med ud i verden og oplev suset fra verdens største orkesterscener - lige midt i Tivoli

Oplev suset fra de store, internationale orkesterscener – lige midt i Tivoli! Hør toporkestre som f.eks. Budapest Festival Orchestra og stjerneviolinisterne Joshua Bell og Nicola Benedetti.

Køb abonnement

Koncerterne i denne serie er støttet af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Knud Højgaards Fond.

26. maj // Scottish Chamber Orchestra har gennem en årrække opdyrket et internationalt rost samarbejde med den lige så fremragende skotske violinist Nicola Benedetti. Sammen har de fundet en fin, naturlig balance mellem den autentiske, slanke, barokke lyd og den mere fyldige nutidige lyd.

16. juni // Oxford Philharmonic Orchestra er et ungt orkester, der blev dannet i 1998 af Marios Papadopolous, der stadig fungerer som kunstnerisk chef og dirigent for orkestret.

12. aug // Academy of St Martin in the Fields fejrer i 2019 sit 60-års jubilæum med flere store turner rundt i hele Europa, USA, Mexico og Rusland. Siden 2011 har den internationalt roste violinist og dirigent Joshua Bell været orkestrets musikchef – en titel der tidligere kun har vært tildelt orkestrets grundlægger Sir Neville Marriner.

25. aug. // Musikmagasinet Gramophone kårede i 2008 Budapest Festival Orchestra som et af verdens 10 bedste orkestre – og den holdning kan man finde igen og igen i anmeldelser fra hele verden! Orkestret blev dannet i 1983 af Iván Fischer – og han er stadig orkestrets chefdirigent og musikchef.

Andre abonnementer

Tivoli Copenhagen Phil Tivolis eget symfoniorkester  
Store Stemmer Lad dig fortrylle