Vis
Vis

Vælg mellem fem forskellige koncertserier

2017 bød på en perlerække af internationale topnavne – herunder London Symphony Orchestra og nogle af verdens bedste sangstemmer. Vi er nu i fuld gang med at planlægge 2018, vi offentliggør programmet den 1. februar.

Vi har sammensat fem forskellige koncertserier til dig, som du kan få til en ekstraordinært lav abonnemenspris: Du sparer 30 %.
Nedenfor kan du læse om den fem serier, som vi havde på programmet i 2017 – og om de mange andre fordele, du også får som abonnent i SommerKlassisk.

Abonnementer

Lad dig fortrylle af internationale stjernestemmer, når Sarah Coburn, Lawrence Brownlee og Danielle de Niese indtager Tivolis Koncertsal.
Du kan også opleve den roste, danske kontratenor Morten Grove synge barok, og barytonen Bo Skovhus synge romancer i Glassalen.

Rejs med ud i verden og oplev suset fra verdens største orkesterscener – lige midt i Tivoli! Orkestrene ledsages af internationale topsolister og stjernedirigenter: Du kan blandt andre høre Michael Tilson Thomas dirigere London Symphony Orchestra og Renauld Capuçon med Festival Strings Lucerne.

Tivoli har sit eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil! De byder i år på symfoniske buketter med romantisk musik af bl.a. Schumann, Grieg og Dvořák samt solist-favoritter som Mendelssohns violinkoncert i hænderne på James Ehnes, og Rakhmaninovs 2. klaverkoncert med Olga Kern ved tangenterne.

Pianisten alene med sit flygel på scenen - essentielle musikalske møder mellem klaverlitteraturens største værker, verdens førende pianister og publikum i Tivolis Koncertsal.

Kom helt tæt på, og mærk musikken på allernærmeste hold … Publikum sidder i en kreds rundt om musikerne på selve scenen i Tivolis Koncertsal, når Jakob Kullberg inviterer til tre intime koncerter. Med sig har han udvalgte yndlingsmusikere – og så komponisten Bach som gennemgående rød tråd.

◊ Spar 30%
◊ Rabat på løssalgsbilletter
◊ Fast plads i salen
◊ Inviter to venner
◊ Forkøbsret
◊ Ombytning af billetter

Når du køber et abonnement får du en række fordele

Abonnement

Spar 30 %
Du får 30 % rabat, hvis du køber dit abonnement senest den 5. april. Derefter er der 20% rabat

Du kan bytte billetter
Hvis en dato ikke passer, kan du ombytte dine billetter til andre koncerter i SommerKlassisk (ekspeditionsgebyr 25 kr. pr. billet). Du kan ombytte billetter fra 30. marts til to uger før koncerten.
Du kan ombytte dine billetter ved at ringe til Tivoli Box Office eller ved at møde op personligt.

Rabat på løssalgsbilletter
Du får 15 % rabat på alle løssalgsbilletter.

Få din faste plads
Du får din egen faste plads i salen (undtagen til serien Store stemmer).

Invitér to venner med til en af dine koncerter – helt gratis

Glæd familie eller venner med en koncertoplevelse (du får link med ledige pladser den 30. marts)

Du har forkøbsret 
Du har forkøbsret til løssalgsbilletter:
• De 8 koncerter, der ikke ligger i abonnement, får du et link til, så snart du har købt dit abonnement
• De koncerter, der ligger i de øvrige serier, kan du købe billet til fra den 30. marts – en uge før alle andre. Også her vil du modtage et link via e-mail.