Det Danske Suzuki Institut

Con Amore festival fra 1. til 13. juni.
Inkluderet i entréen til Tivoli.

13. juni

Kl: 14:00

Tivolis Koncertsal

Alle børn overalt i verden lærer uden besvær at tale deres modersmål. I suzuki-metoden lærer barnet musik, ligesom det lærer sit modersmål. Alle børn kan lære at spille – hør selv, når elever fra Det Danske Suzuki Instituttet spiller deres traditionsrige koncert i Tivoli.

Suzuki-metoden er indtil nu udviklet til undervisning i både violin, bratsch, cello, kontrabas, klaver, fløjte, harpe, guitar, trompet, orgel og sang – og ved koncerten i Tivoli præsenterer instituttet elever på alle trin af den musikalske udvikling.

Koncerten er inkluderet i entréen til Tivoli.
Der er ikke billetreservation, så vi anbefaler at du kommer i god tid, hvis du ønsker bestemte pladser i Koncertsalen.

Børn lærer deres eget sprog ved at lytte til deres forældre og andre personer i deres hverdag og ved at efterligne. Det Danske Suzuki Institut er en privat musikskole, hvor børn og unge efter de samme principper undervises efter suzuki-metoden, skabt af Dr. Shinichi Suzuki. Metoden har gået sin sejrsgang over hele verden. Metoden går i al sin enkelhed ud på at barnet lærer musik, ligesom det lærer sit modersmål. Alle børn kan lære at spille, lige så vel som de kan lære at tale deres modersmål. Hertil kommer alt det andet, der er lige så væsentligt; at lære at lytte, at koncentrere sig, at arbejde på at nå et mål, at respektere andre, at virke i fællesskab.

Shinichi Suzuki voksede op på sin fars violinfabrik og lærte sig selv at spille violin. Han studerede i Tokyo og i Tyskland og blev den første japanske koncertviolinist med en international karriere. Sammen med sine brødre dannede han er strygekvartet og underviste ved den kejserlige musikskole, hvor han udviklede sin metode til undervisning af helt små børn. Suzuki sagde selv om den: ”Mit mål med at undervise i violin er at give barnet en glæde ved at undersøge noget af det smukkeste og mest spirituelle, der er til i denne verden: Musikken. Jeg ønsker ikke kun at lave professionelle musikere, men mennesker, der udvikler deres sensitivitet. Musik kan åbne hjertet og give mennesket en bedre forståelse af livet”.

Suzuki-metoden er indtil nu udviklet til undervisning i både violin, bratsch, cello, kontrabas, klaver, fløjte, harpe, guitar, trompet, orgel og sang. Undervisningen koncentrerer sig om at udvikle gehøret, skabe intim kontakt mellem øre og instrument og gøre krop og instrument til en velfungerende helhed. Først når eleven behersker et ret stort repertoire af stykker, introduceres symbolerne – noderne, præcis som man først lader et barn lære at læse, når det kan tale sproget. Hovedformålet er at bidrage til barnets personlige udvikling gennem den tætte kontakt til et kunstnerisk udtryksmiddel. Alligevel vælger en stor del af eleverne at videreuddanne sig til en professionel karriere – og ved koncerten i Tivoli præsenterer instituttet elever på alle trin af den musikalske udvikling.

 

Ternbilleder_370x472_koncertsal
fra 27. maj til 22. august

TorsdagsKlassisk

 • Tivolis Koncertsal
 • Klassiske højdepunkter med Tivoli Copenhagen Phil
 • Internationale solister og dirigenter

SommerKlassisk er støttet af Augustinus Fonden.

Se koncertoverblik Vælg 3 koncerter og få rabat

Vi præsenterer en perlerække af klassiske koncerter i Koncertsalen med Tivolis eget symfoniorkester - Tivoli Copenhagen Phil. Hver torsdag optræder efterspurgte internationale dirigenter og solister på absolut topniveau.

Oplev blandt andre: Andreas Brantelid, David Afkham, James Ehnes, Christian Kluxen, Toshiyuki Kamioka, Jon Gjesme, Pablo Ferrández, Víkingur Ólafsson, Sabine Meyer, Lan Shui, Marianna Shirinyan, Cornelia Beskow, Yana Kleyn, Peter Lodahl, David Kempster, Barbara Hannigan, Københavns Drengekor, Dreamers' Circus og mange flere

tern-glassalen
15. til 22. august

Stjernestunder

 • Festival for klassisk musik
 • Koncerter i Glassalen og Koncertsalen
 • Artist talks på Nimb
 • Koncertintroduktioner af Mathias Hammer

Stjernestunder er støttet af Aage & Johanne Louis-Hansens Fond.

Se festivalprogram Vælg 3 koncerter og få rabat

Det er med stolthed, at vi i august kan præsentere et tætpakket festivalprogram med klassisk musik. Festivalens titel, Stjernestunder, skal forstås helt bogstaveligt. For vi præsenterer en perlerække af klassiske verdensstjerner i dagene fra 15. til 22. august. Flere af artisterne optræder flere gange i løbet af ugen, så man kan opleve dem i forskellige
kammermusikkonstellationer med hinanden. Festivalen byder både på etablerede stjerner og nogle af de mest spændende nye stjerneskud.

Oplev blandt andre: Renée Fleming, Nikolaj Szeps-Znaider, Leonidas Kavakos, Patricia Petibon, Lawrence Brownlee, Andreas Brantelid, Mari Eriksmoen & Malcolm Martineau, Johan Dalene, Alexander Melnikov, Antoine Tamestit, Michael Nagy, Lucas & Arthur Jussen, NOVO Quartet, Marianna Shirinyan og mange flere.

tern-sommerklassisk
13. juni til 11. juli

Plænekoncerter

 • Inkluderet i entréen til Tivoli
 • 5 søndage på Plænen
 • Med Tivoli Copenhagen Phil

Price på Plænen Hollywood på Plænen

Tivolis eget symfoniorkester – Havens ældste forlystelse – rykker ud af Koncertsalen for at fylde Plænen med musik. I år ved fem festlige koncerter under åben himmel, hvor orkestrets mange musikere spiller kendte og elskede toner lige fra den tidlige filmmusik til musicals og sange fra den danske sangskat. Perioden fra 1930-1960 repræsenterer en tid, som på den ene side omkransede en blodig verdenskrig og efterfølgende kold krig, men på den anden side også udviklede filmmusik og musical som populære genrer med høj musikalsk kvalitet, der trak direkte veksler på den symfoniske tradition.

Med fokus på musikken fra Hollywood og den danske sangskat har vi gravet ned i arkiverne for at finde de bedste partiturer for datidens populærmusik med rod i den klassiske orkestrering.

Tern_TG_1
13. juni til 11. juli

Con Amore festival

 • Inkluderet i entréen til Tivoli
 • Tivolis Koncertsal
 • Landets bedste amatørensembler og unge talenter

Se koncertoverblik

Con Amore-serien er en koncentreret festival med besøg af spirende talenter fra helt unge Suzuki-børn over morgendagens professionelle musikere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium til de fremragende amatørensembler.

Alle koncerterne foregår i Tivolis Koncertsal og er inkluderet i entréen til Tivoli. Der skal ikke bestilles billetter, så vi anbefaler at komme i god tid, hvis man ønsker bestemte pladser i salen.

tern_pjerrot
SommerKlassisk 2021

Billetsalget er åbent!

 • Din koncertbillet er gyldig som entré til Tivoli på hele koncertdagen
 • Vælg minimum 3 koncerter på én gang og få 20 % rabat
 • Studerende og unge under 25 år kan få rabat

Print selv kalender
Vi har lavet en kalender med et samlet overblik over hele SommerKlassisk 2021. Tryk på Download-knappen for at hente kalenderen som PDF - herefter er det nemt selv at udskrive.

DOWNLOAD KALENDER SOM PDF

Har du brug for personlig vejledning?
Telefon 33 15 10 01
info@tivoli.dk
Tivoli Box Office (til venstre for Hovedindgangen)
Se åbningstider her

Du kan trygt købe billet til SommerKlassisk. Tivoli tager løbende højde for alle eventuelle restriktioner og sikkerhedsforanstaltninger vedr. corona, og købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning (ekskl. billetgebyr).

Se vores brochure online Vælg 3 koncerter og få rabat

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
13. juni
Con Amore festival / Inkluderet i entréen til Tivoli