Syng med Stig Rossen - AFLYST

Aflyst

7. august

Kl: 19:30

Tivolis Koncertsal

Koncerten i Tivolis Koncertsal er desværre blevet aflyst som konsekvens af coronakrisen. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
7. august
Aflyst

080720_Christina-Boelskifte_300x300
Christina Boelskifte

Christina Boelskifte er en af de dygtigste soul- og gospelsangere i Danmark. Hun optræder ofte med Big bands og er forsanger i Blast. Ofte optræder hun med Den Kongelige Livgardes musikkorps og i den forbindelse også for HM Dronning Margrethe. Siden 2002 har hun arbejdet med at skabe bro mellem ’Corporates and creatives’. Hun underviser ledere og TED talk-deltagere i performancetræning og er en fast del af en ny lederuddannelse hos en stor dansk forsikringsvirksomhed.

Udover at have medvirket på over 100 cd’er har hun udgivet soloalbum og arbejdet og optrådt med internationale såvel som danske kunstnere. I 2016 modtog hun et legat fra Dansk Populær Autorer til at producere egen sange. Hun blev samme år bedt om at skrive titelsangen We move the world som stadigvæk følger Verdensholdet i gymnastik kloden rundt. Desuden medvirker hun på et hav af Disneys produktioner bl.a. biografsuccessen Frost.

080720_Nick_Davis_300x300
Dirigent Nick Davies

Nick Davies er uddannet fra Royal College of Music i London og begyndte sin karriere samme sted, hvor han dirigerede et utal af musicals i West End. I 1991 fik han sin symfoniske debut med Royal Philharmonic Orchestra i London, som han fortsat samarbejder med.

Nick Davies har gennem de seneste år etableret et stærkt fundament i Norden, hvor han er chefdirigent for Vantaa Pops Orchestra i Finland og ofte gæstedirigerer Det norske Radiosymfoniorkester, bl.a. i forbindelse med Nobels Fredspris-koncerterne siden 2007.

I den anden ende af verden har han dirigeret Central Opera Company of Beijing, Hong Kong Philharmonic og Hong Kong Sinfonietta. I 2009 havde han sin debut i Australien med Melbourne Symphony Orchestra, og siden da har han dirigeret flere store australske orkestre. Han har dirigeret på operaen i New York og har i mere end 10 år samarbejdet med Operaen i Göteborg.

080720_Stig-Rossen_300x300
Stig Rossen

Allerede i 1988 fik man øjnene op for Stig Rossen, da han medvirkede i Dansk Melodi Grand Prix. I 1990 blev han uddannet fra Guildhall School of Music and Drama i London, og herefter fik han hurtigt sit store gennembrud. Han blev hyret til koret i Les Misérables, og efter blot 3 måneder fik han tilbudt hovedrollen som Jean Valjean, en karakter han siden har spillet mere end 1.500 gange i ti forskellige lande.

Stig Rossen har som solist udgivet 21 cd’er. Han har desuden lagt stemme til flere Disney-tegnefilm, heriblandt Mulan, Lilo & Stitch, Narnia og Big Hero 6. Stig Rossen har også indspillet de danske versioner af Phil Collins’ sange til Tarzan og Bjørnebrødre. På film og tv har han medvirket i Rejseholdet, optaget tv-koncerter til transmission både i USA og Canada, samt haft gæsteroller i de danske sitcoms Klovn og Sjit Happens.

I 2013 kunne Stig Rossen fejre sit 25-års jubilæum som sanger. Blandt hans forestillinger i Danmark kan nævnes: Tordenskiold, Flagermusen, Les Misérables, Jesus Christ Superstar, Copacabana, Sweeney Todd, Mens vi venter på Godot, Fregatten Jylland, Four Jacks og Chess.

TCP_300c300
Tivoli Copenhagen Phil

Tivoli har som den eneste forlystelsespark i verden sit eget symfoniorkester, nemlig Tivoli Copenhagen Phil. Orkestret spiller sommeren igennem i Tivoli – lejlighedsvist også om vinteren, f.eks. til balletter.

I SommerKlassisk 2020 spiller Tivoli Copenhagen Phil 12 koncerter i Tivoli og har bl.a. sin egen abonnementsserie, hvor man kan opleve en af verdens bedste pianister Krystian Zimerman spille alle Beethoven klaverkoncerter. Man kan også opleve et genhør med violinisten Ray Chen, der denne gang skal spille Bruchs violinkoncert og pianisten Denis Kuzhukhin, der skal spille Rakhmaninovs 2. klaverkoncert. Derudover spiller orkestret en koncertant opførelse af Donizettis Lucia di Lammermoor samt en række syng med-koncerter.

Om vinteren hedder orkestret Copenhagen Phil – hele Sjællands Symfoniorkester – og er et såkaldt landsdelsorkester, der både spiller i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg og løser regionale opgaver rundt omkring på hele Sjælland. Gennem de seneste år har orkestret markeret sig ved at udforske og udfordre den klassiske koncertgenre i samarbejde med alternative koncertkoncepter og i forskellige cross-over-projekter.

Japanske Tamioka Toshiyuki har været orkestrets chefdirigent siden 2016, og han har på forholdsvis kort tid bevæget orkestret til, hvad Dagbladet Informations anmelder kalder, ”en bemærkelsesværdig udvikling”.