San Francisco Symphony Youth Orchestra

San Francisco Symphony Youth Orchestra blev dannet I 1981 som et “datterorkester” til San Francisco Symphony. Musikerne udvælges ved årlige prøvespil blandt flere end 300 unge fra området omkring San Fransisco og udvikles ved ugentlige prøver under ledelse af den unge tyske dirigent Christian Reif og i tæt samarbejde med de professionelle musikere i San Fransisco Symphony.

24. juni 2019

Kl: 19:30

Tivolis Koncertsal

Christian Reif har varetaget posten som dirigent for orkestret siden 2016, men han har samtidig sin egen – meget lovende – dirigentkarriere: Den seneste sæson bød på debut hos Saint Paul Chamber Orchestra, Hong Kong Filharmonikerne og Omaha Symfoniorkester, ligesom han optrådte med Nürnberger Symfonikerne og Berkeley Symfoniorkester.

San Francisco Symphony Youth Orchestra har på sommerturnéen i år slået sig sammen med en solist som flere danske koncertgængere vil nikke genkendende til, nemlig Karen Gomyo, der to gange tidligere har optrådt som solist med DR SymfoniOrkestret. Karen Gomyo har en omfangsrig og travl karriere, har allerede spillet med de fleste amerikanske orkestre og en god del af de europæiske.

Medvirkende: San Francisco Symphony Youth Orchestra
Dirigent: Christian Reif
Solist: Karen Gomyo, violin

Download koncertprogram

Program

Glanert: Preludium nr. 1 fra Three American Preludes
Tjajkovskij: Violinkoncert i D-dur
Mahler: Symfoni nr. 1