Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester

Ved aftenens koncert tager Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester publikum med på en rejse til det land, som komponisten Anton Dvorák kaldte ”Den nye verden”. Netop denne symfoni i transskription for harmoniorkester, bliver omdrejningspunkt for koncertens indhold. Endvidere har orkestret indbudt jazzbasunist Steen Nikolaj Hansen til at komme og optræde med sit eminente spil.

19. juni

Kl: 19:30 - 21:30

Tivolis Koncertsal

Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester hører til blandt de bedste amatørorkestre i Danmark og vægter alsidig koncertvirksomhed højt. Foruden tematiske koncerter og koncerter med solister har orkesteret gennem en årrække været fast orkester for Det Kongelige Teaters skuespil i Dyrehaven, ligesom orkesteret har deltaget i og i alt syv gange vundet Danmarksmesterskaberne for harmoniorkestre, hvilket gør det til det mest vindende harmoniorkester i det regi.

Orkesteret dirigeres ved koncerten René Bjerregaard Nielsen, der har været fast dirigent for orkesteret siden 2013. Ved siden af LTH har han sin gang i de danske militærorkestre, hvor han i 2003 blev den yngste musikdirigent ved Slesvigske Musikkorps, og han er nu tilknyttet Prinsens Musikkorps i Skive, ligesom han flittigt benyttes som dirigentinstruktør samt er involveret i forskellige projekter i det danske musikliv i øvrigt.

Medvirkende: Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester
Dirigent: René Bjerregaard Nielsen
Solister: Merel Beelen, klaver, og Steen Nicolai Hansen, trombone

Program

Blandt andet:
Gershwin: Rhapsody in Blue
Dvorak: Symfoni nr. 9, Den nye verden (uddrag)

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
19. juni
Gratis med Tivoli Årskort / 50 kr. ved indgangen til Tivolis Koncertsal