Børn komponerer - festlig afslutningskoncert

30 elever fra Goldschmidts Musikakademi deltager i en sommercamp i Tivoli, hvor de skal skrive musik sammen med Peter Bruun, Bilal Irshed og Adam Ørvad. Ved denne koncert uropføres deres værk sammen med musik af bl.a. Morricone, Mozart og Vivaldi.

2. september 2018

Kl: 15:00

Tivolis Koncertsal

På scenen vil man opleve musikere fra Danmarks Underholdningsorkester og Middle East Peace Orchestra under ledelse af Henrik Goldschmidt. Programmet vil bestå af musik fra de to orkestres kernerepertoire: Danmarks Underholdningsorkester har valgt værker af Mozart og Vivaldi, mens Middle East Peace Orchestra spiller medrivende verdensmusik. Derudover skal vi høre Morricones Gabriels obo, der er hovedtemaet i Joffés film The Mission, med Henrik Goldschmidt som solist.

Endelig vil koncerten naturligvis byde på uropførelsen af det værk, som 30 børn fra Goldschmidts Musikakademi komponerer på summercampen i Tivoli i juli 2018.

Koncerten er velegnet til børn – og deres familier.
Koncerterne er en del af SommerKlassisks almindelige Årskortkoncerter, der interesserer det voksne publikum, men de er også velegnede til, at man som voksen kan introducere børn til det at være til en klassisk koncert under mindre højtidelige former.

Til alle disse koncerter vil der være 'musikguider' i Akvariefoyeren fra time inden koncerten, hvor alle børn kan prøve instrumenter, se noder, møde nogle af de medvirkende fra koncerten, tegne og quizze om musik mm.

Danmarks Underholdningsorkester
Danmarks Underholdningsorkester er et orkester, der bygger bro mellem rytmisk og klassisk musik uden at gå på kompromis med kvaliteten. Orkesterets repertoire består således både af populærmusikalske koncerter med kendte solister, samt klassiske koncerter med fokus på det wienerklassiske repertoire.

Middle East Peace Orchestra
Middle East Peace Orchestra har siden 2003 begejstret publikum med sit medrivende, virtuose spil og med sit idégrundlag om at skabe fred mellem mennesker. Musikken favner alt fra jødisk klezmer og arabiske kærlighedssange til egne kompositioner og klassiske værker.