Berlingske Klassiske Musikkonkurrence

Igennem 46 år, har Den Berlingske Fond støttet og finansieret denne musikkonkurrence, fordi det er her frøene til både store og små drømme om en professionel musikkarriere lægges.

16. juni 2018

Kl: 16:00 - 18:00

Tivolis Koncertsal

Medvirkende: Nye og tidligere vindere
Konferencier: Martin Brygmann

Hvert år stiller 100 deltagere i alderen 8-16 år op i Berlingske Klassiske Musikkonkurrence. Ved afslutningskoncerten i Tivoli optræder repræsentanter fra hver præmiepulje, samt alle modtagere af guldmedaljen. Sidst på aftenen uddeles desuden årets talentpris på 10.000 kr. til talentets videre musikuddannelse.

Koncerten er velegnet til børn – og deres familier.
Koncerterne er en del af SommerKlassisks almindelige Årskortkoncerter, der interesserer det voksne publikum, men de er også velegnede til, at man som voksen kan introducere børn til det at være til en klassisk koncert under mindre højtidelige former.

Til alle disse koncerter vil der være 'musikguider' i Akvariefoyeren fra time inden koncerten, hvor alle børn kan prøve instrumenter, se noder, møde nogle af de medvirkende fra koncerten, tegne og quizze om musik mm.

Koncerten er en Årskort-koncert. Det betyder at der er gratis adgang, hvis man har et Årskort.
Alle andre skal betale entré til Tivoli + 50 kr. ved døren.

Hent program

Program

Program:
Repræsentanter for 3. præmievinderne spiller
Repræsentanter for 2. præmievinderne spiller
Repræsentanter for 1. præmievinderne spiller
Årets guldmedaljevindere spiller
Eftermiddagen afsluttes med en fællessang
Berlingskes klassiske musikredaktør, Søren Schauser, vil blandt aftenens præstationer finde og kåre årets talentpræmiemodtager.