Vis
Vis

Elf - The Musical

Oplev den storsælgende musicalsucces fra Broadway og West End. Elf – The Musical er et ægte juleeventyr om børnehjemsbarnet Brormand, der vokser op hos julemanden på Grønland og senere genforenes med sin rigtige far.

En fantastisk forestilling i Tivolis Koncertsal med nogle af Danmarks største stjerner som Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter og mange flere. 

Premiere 23. november.

Læs mere køb billet

Elf_logo_454x454_2

Glæd dig til en ny dansk luksus opsætning af musicalen Chess. Et kærlighedsdrama fortalt med lidenskab og store musikalske øjeblikke.

Premiere 19. januar 2018.

Læs mere Køb billet

350x454-(1)

Midt om natten

En af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album bliver nu til en spritny musical i Tivolis Koncertsal.  

Publikum kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits som Papirklip, Haveje og Midt om natten.

Premiere 15. marts 2018.

Læs mere Køb billet

MON_2017_TivoliDK_Logo_350x454px

I anledning af Tivolis 175 års fødselsdag i 2018 rykker Rytteriet ind i Glassalen og slipper Poul & Fritz, Erik, Else og stripper-Jens mere fri end nogensinde før! Det bliver ekstra live; det bliver live-live!

Oplev Rasmus Botoft, Martin Buch og - for første gang med på scenen – Bodil Jørgensen. Naturligvis sammen med Rytteriets eget husorkester.

Premiere 24. marts 2018.

Læs mere Køb billet

Rytteriet_2018_TivoliDK_Forside_KV_U_Logo

Mor og far sidder i Grøften

Vanvittigt sommershow med komik, musik, latter…. og gys! Oplev et helt nyt og originalt show show, når Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen står samlet i Glassalen. Det bliver kulsort, hylende morsomt og måske en lille smule uhyggeligt.

Premiere 23. maj 2018.

Læs mere Køb billet

MFSIG_2018_TivoliDK_Promotion_KV

New York City Ballet

En verdensklasseoplevelse venter, når New York City Ballet indtager scenen i Tivolis Koncertsal i august 2018. På repertoiret er tre forskellige balletprogrammer - alle sammensat af New York City Ballets danske balletmester, Peter Martins.   Premiere 15. august 2018.

Læs mere Køb billet

NYCB_2018_TivoliDK_Promotion_KV-Logo_350x454

Divaer i Glas

Tag med på en enestående tidsrejse, når divaerne genopstår i Glassalen, levendegjort af Caroline Hendersson, Cecilie Stenspil og Birgitte Hjort Sørensen – akkompagneret af live jazzorkester. En sprudlende blanding af cabaret, musikteater og show, pakket ind i en svedig natklubstemning fra en glamourøs storhedstid. Premiere 30. august 2018.

Læs mere køb billet

Divaer_2018_TivoliDK_Promotion_KV

Balletklassiker indtager Koncertsalen

I julen 2018 rykker den store eventyrfortælling, Nøddeknækkeren, ind i Tivolis Koncertsal og forvandler scenen til en verden fuld af magi, funklende stjerner og overdådig julestemning. Premiere 29. november 2018.

Læs mere Køb billet

NK16_KV_450x350_tiny

De næste forestillinger