VERDENS STØRSTE VIRTUELLE ØLSMAGNING

Vær med til at slå verdensrekorden den 8. maj 2021!

8. maj 2021

Kl: 14:00

Plænen

Alle billetter til at smage med på Plænen i Tivoli er nu udsolgt, så skal du være med til Verdens Største Virtuelle Ølsmagning er det med at få købt dig en smagekasse, så du kan være med hjemmefra.

Vær med lørdag den 8. maj kl. 14.00-18.00, når vi sammen går efter en plads Guinness Rekordbog i et mere end velsmagende verdensrekordforsøg. Vi sender LIVE fra Plænen og leverer et virtuel event som aldrig før med ølsmagning, livemusik og underholdning med en lang række kendte gæster.

Køb din smagekasse på www.verdensstørstevirtuelleølsmagning.dk, med håndplukkede mikrobryg i verdensklasse samt få Tivoli-magien ind i stuen, når vi livestreamer showet fra Tivoli.

Støt og del eventen. Danmark er en bryggerination med håndværksbryg i verdensklasse – vi fortjener rekorden for Verdens Største Virtuelle Ølsmagning. Din deltagelse er en vigtig støtte til de danske mikrobryggere og vi garanterer en oplevelse med mange timers god underholdning.

Læs mere om eventet her

Bemærk venligst, at arrangementet i Tivoli den 8. maj vises på TV2 Play, og at der derfor filmes på scenen og blandt publikum.
Husk at Coronapas eller test (PCR eller Kviktest), som er max 72 timer gammel, er påkrævet for at komme ind i Tivoli.
Bemærk også, at grundet myndighedernes krav vil man blive placeret ved borde således, at man har ansigtet vendt i retning mod scenen, og at det ikke er tilladt at sidde overfor hinanden.