Musikskoledage i Tivoli

Over 5000 musikalske talenter udfolder sig i Tivoli

Fra 6. juni - 7. juni

Haven

Lørdag den 6. juni og søndag den 7. juni åbner Tivoli for 31. år i træk dørene for Danmarks største event for musikskoleelever. Det bliver en weekend med deltagelse af musikskoler fra alle dele af landet.

Musikskoledage i Tivoli har siden den spæde start givet plads til over 107.000 musikalske børn og unge, hvoraf mange nu er forældre til nye deltagere!
Projektet er et årligt event for landets musikskoleelever med musik fra 14 scener.
I 2020 deltager over 5.000 musikskoleelever fordelt på 232 ensembler. Altså 232 koncerter på en enkelt weekend!
Vi er stolte over den mangeårige tilslutning og fortsatte udvikling af områdets talenter.

Musikskoledage i Tivoli benytter Tivolis eksisterende spillesteder, og opsætter yderligere scener rundt omkring i Haven. Her repræsenteres virkelig mange musikgenrer, og gæsterne kan se frem til at høre blues, caribisk, kammermusik, crossover, elektro-pop, folk, funk, heavy metal, hip-hop, indie, jazz, klezmer, latin, musical, New Orleans, pop, renæssance, rhythm 'n' blues, rock, soul, swing og tango!
Der vil som altid være parade med trommer, blæsere, slagtøj, gøglere, skuespillere og akrobater.

Elektronisk fællesværk
Musikskoledage i Tivoli sætter i 2020 fokus på den elektroniske musik, der skabes ude på Musik- og Kulturskolerne, og indgår samarbejde med den Elektroniske Musikskole Rumkraft.
Der vil blive afholdt landsdækkende workshops inden musikskoledagene, og resultatet bliver fremført i Tivoli ved en Multiplayer-koncert, hvor bandet udgøres af computere.

Kort om Musikskoledage i Tivoli:
Musikskoledage i Tivoli er et selvstændigt projekt med sekretariat hos Musik & Ungdom, og planlægges af en styregruppe, der udspringer af musikskolemiljøet.
Se mere om Musikskoledage i Tivoli her

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
6. juni
Inkluderet i entréen til Tivoli
7. juni
Inkluderet i entréen til Tivoli