Monsters Night Out - AFLYST

Efterårets uhyggeligste optog

24. oktober 2020

Kl: 18:00

Haven

Monsters Night Out er desværre aflyst i år grundet Covid-19.

De fleste forbinder med rette Halloween i Tivoli med hyggelig-uhygge i dagtimerne, hvor flere tusinde græskar og smukke dekorationer er en del af oplevelsen. Den oplevelse bliver der rykket ved lørdag den 24. oktober, hvor du igen kan opleve efterårets flotteste monsteroptog gå igennem Tivolis Hovedindgang.

Grundet Covid-19 vil monstrene i år være opdelt i to optog, der ankommer til Tivoli henholdsvis kl. 18.00 og kl. 18.15. Hvert optog vil gå fra Tivolis Hovedindgang til Himmelskibet, hvorefter de vil fortsætte deres færd ud i den halloween-pyntede gamle Have. Her kan du senere på aftenen opleve dem få sig et monster-gys, når de sammen prøver Monsunen kl. 19.00-19.30, Rutschebanen kl. 20.30-21.00 og Musikkarrusellen kl. 21.00-22.00.

Monsters Night Out-optogene har før ankomsten til Tivoli brugt et utal af timer på at gøre sig klar til efterårets store gys. Er du fan af skræk og uhygge, kan du se frem til et optog med zombier, gengangere, kendte filmuhyrer og andre skrækindjagende væsener.

Monsters Night Out-optoget er et privat arrangement af Copenhagen Zombie Crawl i delvist samarbejde med Tivoli.